Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Süper Lig 2024/ 2025 Sezonu Haberler ve Sohbet ⚽️ | Sayfa 12 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Süper Lig 2024/ 2025 Sezonu Haberler ve Sohbet ⚽️

Fenerbahçe Trabzonspor'u 3-2 mağlup etmiş. Galibiyet golü 90+12'de Amrabat tarafından atılmış.

Trabzon lehine verilen 2 penaltı var.

1. Galatasaray : 93
2. Fenerbahçe : 88
3. Beşiktaş : 80
4. Samsunspor : 69
5. Başakşehir : 67
6. Eyüp : 62
7. Konya : 56
8. Sivas : 56
9. Trabzon : 55
10. Göztepe : 53
11. Antalya : 49
12. Kasımpaşa : 47
13. Rize : 44
14. Kayseri : 43
15. Alanya : 43
16. Gaziantep : 39
17. Bodrum : 38
18. Hatay : 30
19. Adana Demir : 19

b_G6FYhPyTa_WdhdikiqyA_48x48.png
Başakşehir
WLe9Xg7ka5F3k1Q2Wq3eOA_48x48.png
Beşiktaş
Bugün
19:00

Güzel maç olacak

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241110_151130.jpg
    Screenshot_20241110_151130.jpg
    101.8 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20241110_151146.jpg
    Screenshot_20241110_151146.jpg
    93.9 KB · Görüntüleme: 16
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"YERLİ HAKEMLERİMİZE İNANIYORUZ"

"VAR'daki hataları kabul etmiyorum, dediğimin arkasındayım. Kulüplerden yabancı hakem isteği var, sayın başkan da bu isteği dile getirdi.

A Milli Takım maçlarından sonra MHK semineri var, onlarla bu konuyu enine boyuna konuşacağız. Kulüplerden talep gelebilir ama biz hala çocuklarımıza inanıyoruz. Bu kadar desteğe rağmen istediğimiz performansı alamıyorsak alternatif planlara bakacağız.

"MHK'NIN YETKİLERİNİ KULÜPLERE VEREBİLİRİZ"

MHK'yi kulüpler birlikte profesyonel bir yapıya geçirmek istiyoruz. Bunun için çalışma var. Hataların bitmesi için özveri ile çalışıyoruz. Bize inanan var, inanmayan var. MHK'nın yetkilerini kulüplere verebiliriz.

Sayın başkana bize inandığı için teşekkür ederim. Allah bizleri bu insanlara karşı mahcup etmesin. Bu kadar tepki almaktansa belli bir noktada bırakırız. Burada duralım diye bir iddiamız yok ama bir çarpık düzen var, bunu düzeltmek için uğraşıyoruz. Allah bunu inşallah bize nasip eder.

Eski teknik direktör ve futbolcu Tayfur Havutçu kanser tedavisi oluyordu.
Maalesef ki yoğun bakıma alınmış. Allah şifa versin

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Kaleci : Uğurcan

Sağ bek : Osayi
Stoper : Davinson Sanchez
Stoper : Paulista
Sol bek : Oosterwolde

Ön libero : Torreira

Orta saha : Fred
Orta saha : Rafa Silva

Sol kanat : Maximin
Sağ kanat : Yunus

Santrafor : Osimhen

4 büyük takımdan şu an için bu sezonluk bu ilk 11 benim favori 11'im.

Muslera bu sene formsuz. Livakovic ve Uğurcan oldukça formda. Uğurcan kurtarış sayısı bakımından ligde açık ara zirvede. Tabi kaleye gelen top da fazla. Yine de kurtarış yüzdesi olarak bakınca Uğurcan'ı listeme aldım.

Davinson Sanchez ve tecrübesiyle Paulista benim için bir adım önde. Becao da çok iyi müdahalelerde bulunuyor. Abdulkerim biraz savruk.

Sağ bekte Osayi, sol bekte Oosterwolde lige iyi başladılar. Jakobs bu iki futbolcunun bir adım arkasında gelir.

Torreira maç içinde orta alanda topa basmadık yer bırakmıyor. Amrabat da paslarıyla öne çıkıyor. Ama ben defansif oyuncuyu o bölgeye koymak için Torreira'yı tercih ettim. Gedson ve Sara da orta sahada iyi işler yapıyorlar. Rafa Silva'yı bu isimlerin arkasına yazarım. İyi başladı ama sonu gelmedi.

Maximin ligimizin çok üzerinde bir oyuncu. Tadic kusura bakmasın :) Yunus lige ve Avrupa'ya muhteşem başladı.

İcardi, En Nesyri, Dzeko, İmmobile gibi oyuncuların önünde Osimhen yer alır. İmmobile penaltılar ile var.
Gedson-Torreira tartışılır, onun dışında diğer hepsinde hemfikirim.

Bu akşamki maç Beşiktaş için çok önemli. Puan kaybı yaşarsa bence şampiyonluk ihtimalleri çok çok çok azalır. Doğru ilk 11'in bu olduğunu düşünüyorum. Bu kadroyla çıkarsa Beşiktaş kazanacaktır.

Beşiktaş:

Mert,

Svensson, Paulista, Uduokhai, Masukau

Gedson, Ndour

Rashica, Rafa Silva, Joao Mario

Semih

• Beğen
Tepkiler: Meksika

Konu görüntüleyen kullanıcılar