Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Süper Lig 2024/ 2025 Sezonu Haberler ve Sohbet ⚽️ | Sayfa 16 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Süper Lig 2024/ 2025 Sezonu Haberler ve Sohbet ⚽️

Beşiktaş - Bodrum

ESKİ HAKEMLER NE SÖYLEDİ?

Müsabaka sonrası eski hakemler de sosyal medyada gündem olan bu pozisyonu yorumladı.

İşte Taylan Antalyalı - Felix Uduokhai pozisyona gelen yorumlar:

Mustafa Çulcu: Bu net bir penaltı, hakemin VAR’a gitmeden vermesi gerekirdi. Mehmet Türkmen, egodan dolayı penaltıyı vermedi. (A SPOR)

Fırat Aydınus:
62’nci dakikada ceza sahasında Uduokhai Taylan’ın ayağına basıyor. Pozisyon net bir penaltı + sarı kart. Top gittikten sonra yapılan hareketlere faul verilmesi "benim anlayışıma uymuyor” diyenler olabilir ancak kural faul diyor. VAR kayıtlarını açıklayacaklar, ne konuştuklarını göreceğiz. (TV8,5)
TRİO: Uduokhai’nin ceza sahasında Taylan’ın ayağına bastığı ve Mehmet Türkmen’in izleme davetine rağmen devam dediği pozisyon açık, bariz, net bir penaltı+sarı kart.

BAŞAKŞEHİR - GALATASARAY

MUHTEMEL 11'LER

BAŞAKŞEHİR:
Muhammed, Ömer Ali, Opoku, Hamza, Lima, Onur, Kemen, Deniz Türüç, Djalo, Figueiredo, Piatek

GALATASARAY: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Kerem, Torreira, Yunus, Mertens, Barış, Osimhen

Daha erken denebilir ama bence Galatasaray bugün şampiyonluk maçına çıkıyor. Bu maçı KAZANIRSA ben artık şampiyon olarak bakarım.

Fenerbahçe, son senelerdeki deplasman belalısı Konyaspor ile oynuyor. Konyaspor son maçlarda Fenerbahçe'ye karşı galibiyetler almayı başardı. Kendi evinde kolay kolay yenilmiyor.

Galatasaray yapacağı transferler öncesi son lig maçına çıkıyor olabilir. Bu maçı kazanır da Fenerbahçe puan kaybederse lig biter.

Screenshot_20250112_095647.jpg

Konyaspor Başkanı :

"Dün Fenerbahçe kulübü aslında bir fragman yayınladı, bu günü de işaret etmiş olabilir. Benim gördüğüm Fenerbahçeli en az 3 sarı kartı vardı. Edin Dzeko’nun yaptığı hareket kırmızı karttı. Sahada hakem yok, var odasında hakem yok, korner olmayan bir pozisyondan 2’nci golü yiyoruz. Bunlarla nereye kadar gideceğiz bilmiyorum. Bu gün Prip’e atılan dirsek Kadıköy’de Fenerbahçe’nin bir oyuncusuna atılsa o penaltıyı veremeyecek miyiz? Zaten bu hakemler Türkiye’de eleştiriliyor. Sahada hakem yok, VAR’da hakem yokmuş gibi oynuyoruz. İnanın oyuncular kendi kararlarını kendi verse Fenerbahçeli oyuncular kendilerini 2 kişi eksik bırakırdı."

Konu görüntüleyen kullanıcılar