Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Türkiye Ulaşımda Yanan Otobüs/Metro/Tramvay/Tren/Gemi | Sayfa 6 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Türkiye Ulaşımda Yanan Otobüs/Metro/Tramvay/Tren/Gemi

Sadece dayım o civarda çalışıyor, Galericiler sitesi'nde
Torpilli de olsam keşkee,

İBB ÖHO'da B-1615 (Conecto II) yanmıştır. Geçmiş olsun.
1000019764.jpg

Görsel hiç yok nerdeyse ama bazı haber sayfaları haber yapmış:

İstanbul Beşiktaş'ta, İett Otobüsünde Yangın çıktı. Kısa Sürede Alevlere Teslim Olan Otobüs Kullanılamaz Hale Geldi.

İstanbul’da Zincirlikuyu alt geçitte İETT otobüsünde yangın çıktı. Kısa sürede alevlere teslim olan otobüs kullanılamaz hale geldi. Yangın, saat 19.30 sıralarında Beşiktaş Zincirlikuyu alt geçitte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş-Sarıyer seferini yapan 40B (B-1615) nolu otobüsün motor kısmında yangın çıktı.

Alevler kısa sürede büyürken, aynadan yangını fark eden sürücü Hamit Tütüncü yolcuları tahliye etti. Sürücü, daha sonra yangın tüpüyle alevlere müdahale etse de başarılı olamadı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alt geçit trafiğe kapatılırken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Otobüste büyük hasar meydana geldi. Yanan otobüsün kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

"2 yangın tüpü boşalttım yetmedi" Yangını fark ederek yolcuları tahliye eden otobüs sürücüsü Hamit Tütüncü, "Arkada duman gördüm, yolcuları tahliye ettim. Alev çıkmaya başladı. 2 yangın tüpü boşalttım sönmedi" diye konuştu.

Kaynak Linki = medyagazete.com/haber/zincirlikuyuda-iett-otobusundeki-yangin-1200480

İstanbul Beşiktaş'ta, İett Otobüsünde Yangın çıktı. Kısa Sürede Alevlere Teslim Olan Otobüs Kullanılamaz Hale Geldi.

İstanbul’da Zincirlikuyu alt geçitte İETT otobüsünde yangın çıktı. Kısa sürede alevlere teslim olan otobüs kullanılamaz hale geldi. Yangın, saat 19.30 sıralarında Beşiktaş Zincirlikuyu alt geçitte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş-Sarıyer seferini yapan 40B (B-1615) nolu otobüsün motor kısmında yangın çıktı.

Alevler kısa sürede büyürken, aynadan yangını fark eden sürücü Hamit Tütüncü yolcuları tahliye etti. Sürücü, daha sonra yangın tüpüyle alevlere müdahale etse de başarılı olamadı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alt geçit trafiğe kapatılırken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Otobüste büyük hasar meydana geldi. Yanan otobüsün kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

"2 yangın tüpü boşalttım yetmedi" Yangını fark ederek yolcuları tahliye eden otobüs sürücüsü Hamit Tütüncü, "Arkada duman gördüm, yolcuları tahliye ettim. Alev çıkmaya başladı. 2 yangın tüpü boşalttım sönmedi" diye konuştu.

Kaynak Linki = medyagazete.com/haber/zincirlikuyuda-iett-otobusundeki-yangin-1200480
Nasil yok fotoğraf ilginç.

• Beğen
Tepkiler: emreunel159

Keşke özel halk otobüsü ibaresini de kullansalarmış.

• Beğen
İlgilenenler biliyor işte, tek amacı A noktasından B noktasına gitmek olan biri neden bilsin ki umurlarında bile olmaz. Renkler kesinlikle farklı olmalıydı
Hiç bilmeyen biri bile renklerden ayırt ederdi bir şeyleri. Hatta durakta beklerken bir yolcu renklerin neden farklı olduğunu ve bir kadın yolcu burdaki sayının (kapıkodunun) ne işe yaradığını, otobüs içindeyken de bir abi bu kod ne işe yarıyor diye bana sormuştu

• Beğen
Tepkiler: Yasin190754
Bizde mesela Eshot stickeri olur eshot otobüsünde İztasit ve izulastada kocaman logo ve yazi koyarlar ama yine eshot otobusu derler.

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği wowturkeynet@gmail.com adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.

Yararlı Bağlantılar