emreunel159 Çaylak Çaylak Dün 23:54 da #41 Sanırım sadece belediyeye ait araçlar. O yüzden İETT araçlarını ekledim tek Tepkiler: Rime
59Yunus34 Çaylak Çaylak Dün 23:57 da #42 Pardon. İlk mesajı fark etmemişim. Tepkiler: Rime ve emreunel159
emreunel159 Çaylak Çaylak Bugün 00:01 #43 59Yunus34' Alıntı: Pardon. İlk mesajı fark etmemişim. Önceki mesajım silinebilir. Genişletmek için tıkla ... Kalsın bir şey olmaz nolcak Tepkiler: Rime ve 59Yunus34
59Yunus34' Alıntı: Pardon. İlk mesajı fark etmemişim. Önceki mesajım silinebilir. Genişletmek için tıkla ... Kalsın bir şey olmaz nolcak
Atabey Moderatör Moderatör Bugün 09:06 #44 Bucali' Alıntı: Yakın tarih mi bu? Bana az eski gibi geldi Genişletmek için tıkla ... 2018miş Tepkiler: Rime
Atabey Moderatör Moderatör Bugün 09:17 #45 Deminki Eshot Conecto tamir edilmiş 2024 yılında bir fotoğrafı Tepkiler: Rime
Atabey Moderatör Moderatör Bugün 10:15 #46 Sakarya Büyükşehir Belediyesine bağlı yanan Bir Doruk 220 LE Tepkiler: Rime
Bucali Moderatör Moderatör Bugün 10:26 #50 Atabey' Alıntı: Zamanında yanmış bir TCV e-karat Ekli dosyayı görüntüle 72542 Genişletmek için tıkla ... 2020 civarı gibiydi ve garajı Çakalburnu idi biliyorum bunu Tepkiler: Atabey
Atabey' Alıntı: Zamanında yanmış bir TCV e-karat Ekli dosyayı görüntüle 72542 Genişletmek için tıkla ... 2020 civarı gibiydi ve garajı Çakalburnu idi biliyorum bunu
Atabey Moderatör Moderatör Bugün 10:28 #52 Katkıda bulunan herkese teşekkür ederim yeter ki aracın bağlı olduğu yer ve modeli belli olsun yeter
Bucali Moderatör Moderatör Bugün 10:32 #56 7-8 ay önce şarj istasyonunda çıkan yangın nedeniyle yanan bir otobüs (sanırım Mercedes), Manisa Şehirlerarası Terminali Tepkiler: Atabey
7-8 ay önce şarj istasyonunda çıkan yangın nedeniyle yanan bir otobüs (sanırım Mercedes), Manisa Şehirlerarası Terminali
Atabey Moderatör Moderatör Bugün 10:32 #58 Bucali' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 725447-8 ay önce şarj istasyonunda çıkan yangın nedeniyle yanan bir otobüs (sanırım Mercedes), Manisa Şehirlerarası Terminali Genişletmek için tıkla ... Yerine İzulaş kent vermişti hatta Tepkiler: Bucali
Bucali' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 725447-8 ay önce şarj istasyonunda çıkan yangın nedeniyle yanan bir otobüs (sanırım Mercedes), Manisa Şehirlerarası Terminali Genişletmek için tıkla ... Yerine İzulaş kent vermişti hatta