Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Varlığından Haberdar Olmadığınız Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları | Sayfa 10 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Varlığından Haberdar Olmadığınız Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları

Her şeyi halkapınara yığma fikri hiç iyi değil aslında.
halkapınar izban aslında kapasite olarak pik saatlerde dolu oluyor
yoğunluğun bir kısmını salhaneye taşımayı önerirdim ama nedense salhaneyi umursayan yolcu yok
bunun sebebi mevcut ulaşımın halkapınar odaklı oluşturulması
metro+izban+tramvay+otobüs dörtlüsünün bulunduğu tek aktarma merkezi

en zorlama metodla 502-599 gibi hatları salhaneden geçecek şekilde stadyumdan ring olarak çalışacak bir hatta dönüştürmek,ona da sıcak bakan olur mu bilemiyorum

mevcut güzergahı-çınarlı mtal dan sonra 1592 sokak-ozan abay caddesi-haydar aliyev caddesi-mevcut güzergahın devamı şeklinde güzergah sanki mantıklı olur gibi

aslında 502-599 yolcularının izban bağlantısı bayraklıda,metro bağlantısı stadyumda mevcut, önerdiğim güzergahın kullanılması halinde tramvay dışında hiçbir kayıp olmaz,o da çok büyük bir kayıp değil bence göze alınabilir

ayrıyeten karşıyaka ve çiğli tarafından en azından stadyuma kadar hat açılması o bölgelerin bornova ulaşımını kuvvetlendirebilir, ama eshot da minimalist işlemeye başladığı için sadece hayalde kalır

• Beğen
Tepkiler: dragi35
halkapınar izban aslında kapasite olarak pik saatlerde dolu oluyor
yoğunluğun bir kısmını salhaneye taşımayı önerirdim ama nedense salhaneyi umursayan yolcu yok
bunun sebebi mevcut ulaşımın halkapınar odaklı oluşturulması
metro+izban+tramvay+otobüs dörtlüsünün bulunduğu tek aktarma merkezi

en zorlama metodla 502-599 gibi hatları salhaneden geçecek şekilde stadyumdan ring olarak çalışacak bir hatta dönüştürmek,ona da sıcak bakan olur mu bilemiyorum

mevcut güzergahı-çınarlı mtal dan sonra 1592 sokak-ozan abay caddesi-haydar aliyev caddesi-mevcut güzergahın devamı şeklinde güzergah sanki mantıklı olur gibi
328 in güzergah değişikliliği sonucu az da olsa hareketlendi grev zamanı iyi reklam yaptı ama tek başına hala yeterli değil

328 in güzergah değişikliliği sonucu az da olsa hareketlendi grev zamanı iyi reklam yaptı ama tek başına hala yeterli değil
bence salhane nin tanıtımı düzgün yapılsa,kuzeyden ve bayraklıdan bazı hatlar buraya alınsa,önerdiğim ringle hem metro hem izban bağlantısı sağlanmış olur,böylece halkapınar yoğunluğu bir nebze olsun azalır

Konu görüntüleyen kullanıcılar