Aslında bu hattı Yenitepe'ye uzatsalar bi tıkcık iş yapar.Senede 1 defa anca çalışıyor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aslında bu hattı Yenitepe'ye uzatsalar bi tıkcık iş yapar.Senede 1 defa anca çalışıyor
47yi daha da açmazlar herhaldeAçılmayan 47 hattının açılmış version
Yazak bi hime belki denerler47yi daha da açmazlar herhalde
Aktarma muhabbeti yaparlarYazak bi hime belki denerler
Bayraklıda denk geliyorum sevgi yolunda yoğunluğu baya alıyor iyi iş yapıyorBu 597ye denk gelen var mı acaba
Ekli dosyayı görüntüle 70207
Bu hattın sabah seferleri çakılı oluyor102 Alpaslan - Halkapınar Metro
Sadık bir kitlesi sabah akşam bekleyip biniyorlar 102 ile birleşebilse çok güzel bir güzergah olur504 Fuat Edip Baksı - Halkapınar Metro
Bu hat iyi iş yapıyor sabah 599'a binmeniz imkansız503 Barış Kahvesi - Halkapınar Metro
Alpaslan - yeni garaj dolmuşundan dolayı kimse binmiyorBu hattın sabah seferleri çakılı oluyor
Hocam nasıl çok yoğun bir hat 565 için çok değerli ayrıca pik saatlerde 12 dakikada falan var hatta bir kere körüklü girmişti bu hatta566 Evka4 Bornova Metro
Saatleri az o bakımdanHocam nasıl çok yoğun bir hat 565 için çok değerli ayrıca pik saatlerde 12 dakikada falan var hatta bir kere körüklü girmişti bu hatta
Alpaslan Y. garaj ile 102'nin alakası yokAlpaslan - yeni garaj dolmuşundan dolayı kimse binmiyor
Güzergah olarak Alpaslan yeni garaj dolmuşunun avantajı daha çok olduğundan kullanılmıyor özellikle Bornovadan geçmesi tercih edilme sebeplerindendirAlpaslan Y. garaj ile 102'nin alakası yok
Dostum bambaşka güzergaha sahip bu hatlar Alpaslan Y garaj dediğin hat Cengizhan Otogar hattı 102 bambaşka bir yerde son durak yapıyor bambaşka bir yere gidiyor Alpaslan Y garaj en çok akşam sevgi yolundan yolcu toplayarak iş yapıyor 102yi her sabah kendim kullanıyorum 7:00 7:30 ve 8:00 seferleri ilk 3 durağında doluyor 502 yolcusu bile toplamıyorGüzergah olarak Alpaslan yeni garaj dolmuşunun avantajı daha çok olduğundan kullanılmıyor özellikle Bornovadan geçmesi tercih edilme sebeplerindendir