Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Varlığından Haberdar Olmadığınız Hayalet İett-Öho Hatları | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Varlığından Haberdar Olmadığınız Hayalet İett-Öho Hatları

62h hattı,öyle bir sefer saatleri varki insanlarla dalga geçer gibi ya adam gibi pik saatlerde 30 dakikada bir en kotu seferler koy yada hiç calıştırmayın hele birde son zamanlarda denk geliyorum dalga geçer gibi haftasonuna sefer ekleyip ekleyip sonra kaldırıyorlar nasıl bir kafa var bunlarda

62h hattı,öyle bir sefer saatleri varki insanlarla dalga geçer gibi ya adam gibi pik saatlerde 30 dakikada bir en kotu seferler koy yada hiç calıştırmayın hele birde son zamanlarda denk geliyorum dalga geçer gibi haftasonuna sefer ekleyip ekleyip sonra kaldırıyorlar nasıl bir kafa var bunlarda
sonunda biri 62h'ın varlığından haberdar

bence 62g 62h ve tm2 birleştirilip 4.levente uzatılıp hm kodu almalı ama buranın konusu değil

• Beğen
Tepkiler: emreunel159
33E (Çifte Dutlar - Eminönü) hattının haftaiçinde sabah saatlerinde günde ikisi Çifte Dutlar kalkışlı, biri de Eminönü kalkışlı olmak üzere üç seferi var.
336Y (Cebeci Mh. - Yenikapı) pik saatlerde kalkan bir hat. Haftaiçinde bu hatta her iki yönde sabah ve akşam pik saatlerinde üçer adet olmak üzere günde altı sefer mevcut. Cumartesi günlerinde Cebeci'de iki sabah bir akşam, Yenikapı'nda bir sabah iki akşam olmak üzere toplam altı sefer mevcut.
92K (Yenimahalle Metro - Kirazlı - Aksaray) hattının haftaiçinde günde sadece üç Yenimahalle kalkışlı seferi mevcut.
97BT (Kocasinan İtfaiye - Taksim) hattının haftaiçinde günde sadece altı Yenibosna Cemevi kalkışlı seferi mevcut.
145M (Beykent - Taksim) zaten daha önce yazıldı, ama bu hattın sefer sıklığı haftaiçinde her gün Beykent'ten kalkan 06.15 seferinden ibaret. Yani bu hattın haftada yalnızca beş seferi var.
Metrobüste de, büyük olasılıkla ilk açıldığı vakitlerde çalışan, şu anda seferleri olmayan ama hâlen tanımlı iki hat var: 34U (Uzunçayır-Zincirlikuyu) ve 34T (Topkapı-Avcılar).
Mazide kalan hatlardan MR35 (Kocamustafapaşa - Yenikapı) da kapanmadan önce 34U ve 34T gibi tanımlı olup sefersiz olan bir hattı.

Eğer mazide kalanlardan bahsedeceksek;

39Ç -> Hamidiye Sondurak'tan başlarken iyi bir hattı aslında. 2020 sonrası seferleri kıstılar,sonra Kağıthane'nin bütün hatlarına ters bir güzergahta garaja uzattılar ve TM2 açılınca kapandı. Günde 1-2 seferi vardı

77MT -> Mecidiyeköy'den Taksim'e gitmek için nedense Edirnekapı'ya uğrardı? Günde 2 seferi vardı.

48B -> Hamidiye'nin yukarısında bulunan Arıcılar köyünden başlardı. Günde 3-4 seferi vardı. O köy şimdi Çamlıvadi Avrupa Konutları oldu, belki geri açılabilir.

27M -> Günde 1 seferi vardı. 63'ün Yeşilce deparıyla aynı güzergaha sahipti. Günümüzde K1-K2 ve bahsi geçen 63'ün deparı bu rotada çalışıyor.

Şu AVR hatlarını da hiç anlayamadım tabela da açmıyorlar fazla araçla da çalışıyor
Onlar adliyede çalışan memurları hakimleri avukatları İstanbul'un belli noktalarından adliyeye ulaştırmak için açılan hatlar bazı deparları da yolcu yoğunluğunun yoğun olduğu yerlerde çalışıyor örneğin bakırköy meydan Atatürk havalimanı deparında tabela var ya da manavgat aşık Veysel caddesi deparı soğanlı caddesi çukurçeşme camii deparı Tekstilkent evleri Manavgat deparı ve bir iki depar daha bunlar da tabela açılıyor ve bunlar adliye servisi dışındaki saatlerde çalışıyor.

• 100
MK16 --> 5 seferi var günde tam iş saatlerinde ama metrodan kalkması sefer içinde marmaraydan geçmesi ve metrobüste bitirmesi sanırım en verimli hat olabilir ama hayalet gibi çok az seferi var. Hiç denk gelmedim ama büyük ihtimalle dolu gidiyordur
MK16 hep dolu geçen bir hat ama evet seferleri çok az ben bir kere ilk seferine binmiştim bazı duraklarda yolcu almadığı bile oluyor.

• 100
Anlayamadığım bir diğer hat ise KÇ2 hattı. Aynı güzergahtan geçen bir sürü hat varken sırf Yarımburgaz mahallesine giriyor diye yeni hat yapmaya değer mi bilemedim. Kullananların işine yarıyordur belki o yüzden bir şey diyemem
KÇ2 hattı 89K'nın yükünü azaltmak için ve Yarımburgaz da oturan çoğunlukla öğrencileri metrobüse götürmek için çalışan bir hat o yandan güzel bir hat kendisi ayrıca benimde sıklıkla kullandığım bir hat.

• 100
Eğer mazide kalanlardan bahsedeceksek;

39Ç -> Hamidiye Sondurak'tan başlarken iyi bir hattı aslında. 2020 sonrası seferleri kıstılar,sonra Kağıthane'nin bütün hatlarına ters bir güzergahta garaja uzattılar ve TM2 açılınca kapandı. Günde 1-2 seferi vardı

77MT -> Mecidiyeköy'den Taksim'e gitmek için nedense Edirnekapı'ya uğrardı? Günde 2 seferi vardı.

48B -> Hamidiye'nin yukarısında bulunan Arıcılar köyünden başlardı. Günde 3-4 seferi vardı. O köy şimdi Çamlıvadi Avrupa Konutları oldu, belki geri açılabilir.

27M -> Günde 1 seferi vardı. 63'ün Yeşilce deparıyla aynı güzergaha sahipti. Günümüzde K1-K2 ve bahsi geçen 63'ün deparı bu rotada çalışıyor.
77MT şu güzergâhı uygulamış olmalı:
Taksim Harbiye - Şişhane - Unkapanı - Fatih Merkez - Karagümrük - Edirnekapı - Ayvansaray - Halıcıoğlu - Okmeydanı - Mecidiyeköy AVM
Bir nevi Taksim - Edirnekapı - Mecidiyeköy "ring" hattı. Zamanında Fevzipaşa Caddesi'ne tek vesaitle Mecidiyeköy seçeneği sunmuştur bu hat, bundan eminim.

• Beğen
Tepkiler: ibrxhim9999

Konu görüntüleyen kullanıcılar