recep30 Paylaşımcı Üye 21 Ara 2024 #21 Yıllardır hastalıklarla boğuşuyorum. Hayatımı anlatmaya kalksam film olur.
Meksika Paylaşımcı Paylaşımcı 21 Ara 2024 #22 recep30' Alıntı: Aslan Giresunlu'yum İstanbul'da yaşıyorum. 8 teşhisli hastalığa sahibim. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
recep30' Alıntı: Aslan Giresunlu'yum İstanbul'da yaşıyorum. 8 teşhisli hastalığa sahibim. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
recep30 Paylaşımcı Üye 21 Ara 2024 #23 Meksika' Alıntı: Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
WowTurkeySevdalısı Tecrübeli Tecrübeli 21 Ara 2024 #24 Geçmiş olsun. Ben hangi hastalık olduğunu anlayamadım.
recep30 Paylaşımcı Üye 21 Ara 2024 #25 WowTurkeySevdalısı' Alıntı: Geçmiş olsun. Ben hangi hastalık olduğunu anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... Tıp 1 Diyabet Kanser Kalp yetmezliği Hipertansiyon cushing hastalığı Körlük Bağırsak hastalığı ve beyinde pıhtılaşma. Tepkiler: WowTurkeySevdalısı
WowTurkeySevdalısı' Alıntı: Geçmiş olsun. Ben hangi hastalık olduğunu anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... Tıp 1 Diyabet Kanser Kalp yetmezliği Hipertansiyon cushing hastalığı Körlük Bağırsak hastalığı ve beyinde pıhtılaşma.
recep30 Paylaşımcı Üye 21 Ara 2024 #26 WowTurkeySevdalısı' Alıntı: Geçmiş olsun. Ben hangi hastalık olduğunu anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... Unutkanlık ilacı bile kullandığım oldu. Yaşım 26. 26 senedir doktor doktor hastane hastane dolaşıyorum.
WowTurkeySevdalısı' Alıntı: Geçmiş olsun. Ben hangi hastalık olduğunu anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... Unutkanlık ilacı bile kullandığım oldu. Yaşım 26. 26 senedir doktor doktor hastane hastane dolaşıyorum.