Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanıcıların mesaj silmesi kaldırıldı sadece düzenleme yapılabilir silinmesini gerektirecek önemli durumlarda moderatörler den destek alabilirsiniz. Düzenleme olduğundan silmeye ihtiyaç olacak bir durum da söz konusu olmayacaktır diye düşünüyorum
Ulaşım ve Alt yapı portallarının ayrı olması çok saçma. Boş yere vakit kaybı ondan çık ötekine gir. Bir de Bursa neden en tepede değil İstanbul Ankara İzmir varsa Bursa da olmalı. Forumun önceki halinde son girişinden itibaren hangi mesajlar atılmış görebiliyordun şimdi sadece bir kısmı gözüküyor
Ulaşım ana başlığına tıklayınca bütün konular aynı anda gözükmeli bence.
Ve 7 ana bölge+ İstanbul olmak üzere 8 üst kategori olmalı
Ulaşım > Marmara > Bursa
Ulaşım> Akdeniz > Antalya gibi.
Ama Akdeniz'e basan bütün alt konuları da listelemeli.
@Abdullah@Fatihli03 Hoş Geldiniz Sitemiz Google da ilk sıraya yerleşmiş aratma yapıldıkca eski üyeler görecektir yavaş yavaş sitemizi yapılandırıyoruz gün geçtikçe daha iyi olacaktır siz değerli üyelerimiz sayesinde
Sitemiz Bildiğiniz Üzere Kapanan WowTurkey…com’un Yerine Yeniden Yeni Nesil Başka Bir Forum Sistemiyle Kurulup Yayın Hayatına Başlamıştır. Daha Yenilikçi Ve Daha Detaylı Bir Site Oluşturulmuştur.
Amacımız Seviyeli Saygılı Bir Şekilde İnsanlara Yararlı Bilgiler Paylaşan Bir Forum Düzeni Oluşturmaktır. Bu Hususta En Büyük Destekçimiz Siz Değerli Üyelerimizsiniz.
Yöneticilerimiz Ve Siz Değerli Üyelerimiz İle Birlikte Sitemizi En Güzel Şekilde İnşa Etme Gayreti İçerisindeyiz. Şuan Güncel Olarak Konu Başlıkları Foruma Eklenmektedir.
Siz Değerli Yeni Ve Eski Wowturkey Üyelerimiz Yararlı Bilgilerinizle Foruma Konu Ekleme Hususunda Yardımlarınızı Beklemekteyiz. İyi Forumlar Dileriz.
Sistem Üzerinde Her Hangi Bir Hatayla Karşılaşırsanız Lütfen Site Yöneticilerimize Durumu Özel Mesaj Yoluyla Bildiriniz.
(Veya Wow Öneri İstek Şikayet Kategorisinden Konu Açarak Bildirebilirsiniz.)
Selamlar herkese, eski sitede Keremburada rumuzuyla 2014'ten beri üyeydim, sitenin son zamanlarında aktifliğim epey düşmüştü. Yeni ve temiz bir başlangıcın olması gayet sevindirici oldu. Herkese hayırlı forumlar.
Selamlar herkese, eski sitede Keremburada rumuzuyla 2014'ten beri üyeydim, sitenin son zamanlarında aktifliğim epey düşmüştü. Yeni ve temiz bir başlangıcın olması gayet sevindirici oldu. Herkese hayırlı forumlar.
Merhaba eski bir üye olarak kapanmasına çok üzülmüştüm. Yerine yeni nesil ama eskisi gibi çok kıymetli bilgilerin paylaşılabilceği yeni form sitesini gördümde çok sevindim şimdiden kurucuların ve emeği geçenlerin eline sağlık teşekkür ederim.