Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Wowturkey.net Açıldı - Hoş Geldiniz | Sayfa 13 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Wowturkey.net Açıldı - Hoş Geldiniz

Eksikleriniz var ise zaten özelden iletişime gerek belirtiyorsunuz moderatör kısmına gelince @Emir @snell479 @adonia @Emren Güray Mert arkadaşlarımız günceldir yavaşlama yönünde durum söz konusu değildir konularda her hangi bir sorun olursa etiketlemeniz yeterli olacaktır teşekkür ederim forum sitemize katkı sağlayan arkadaşlarımıza
tamam hocam puan sistemindeki açık kalsın ozaman.

İyi Çalışmalar.

Değeri Wow ailesi kapanan eski sitenin yerine malumdur 3 ayrı wow forumu açıldı. 3 sitede üyeliğim var. Ama en çok bu forumda aktifim.

12 Aralık 2023 tarihinde sitemizi @wow_Admin (Ahmet) bey açtı. Site kurucusundan sonra ilk üye olan kişiyim. 15 Aralık 2023 tarihinde üye oldum. Ogün bugündür aralıksız siteye her gün giriş yapıyorum.

Bugünden itibaren bu sitede ve diğer 2 forumda yazmayacağım. Çok zamanımı alıyor. Şifremi değiştirip unutacağım.

Paylaşımlarımda kırıcı olmamaya dikkat ettim. Siyasi söylemlerde bulunmadım. Fotoğraflarda mümkün mertebe kaynağı yazmaya dikkat ettim (resmi kurumların paylaşımları es geçebiliyorum).

Herkese iyi forumlar dilerim. Belki sonra nasipse dönüş yaparım. Sağlıcakla....

Konu görüntüleyen kullanıcılar