Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Yakında Kapatılma İhtimali Yüksek Olan Eshot Hatları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Yakında Kapatılma İhtimali Yüksek Olan Eshot Hatları

dragi35

Çaylak
Çaylak
Bu konu altına seferleri azalan ve çok az binilen, yakında kapatılacağını düşündüğünüz otobüs hatlarını yazabilirsiniz.

@Ayaz başka bir konuda 481'den bahsetmişti, ben de yakında kapatılabileceğini düşünüyorum.

537 Doğançay - Bayraklı Şehir Hastanesi hattı da yakında kapatılabilir.

539 Yenitepe Evleri - Salhane Aktarma Merkezi hattının günde iki seferi var, kullanan oluyor mu bilmiyorum ama bana kapatılma ihtimali var gibi geliyor.

Belki 936 Kınık - Aliağa Aktarma Merkezi de kapatılabilir ama emin değilim. Günde 3 seferi olduğu için böyle düşündüm.

Ayrıca Eshot'un sitesinde hat sayısı azalmış ama hangi hatların kapatıldığını bilmiyorum. 661 ve 812 kapatılmış ama diğerlerini bilmiyorum. Eshot kapatılan hatların duyurusunu yapmıyor bir anda kullandığımız bir hat kapansa haberimiz olmayacak.

Ayrıca Eshot'un sitesinde hat sayısı azalmış ama hangi hatların kapatıldığını bilmiyorum. 661 ve 812 kapatılmış ama diğerlerini bilmiyorum. Eshot kapatılan hatların duyurusunu yapmıyor bir anda kullandığımız bir hat kapansa haberimiz olmayacak.
869 kapatılmış mıydı,

Ayrıca 839 kapatılabilir

869 kapatılmış, Eshot'un sitesinde görünmüyor. 839'un kapatılacağını sanmıyorum, Dikili'nin üst bölgelerini dolaşan başka bir hat yok.

661 sadece kış tarifesinde çalışıyor 812 ve 869 eğitim yılı bittiği için çalışmıyor

• Beğen
Tepkiler: dragi35

Konu görüntüleyen kullanıcılar