Rime Moderatör Moderatör Dün 19:07 da #23 Atabey' Alıntı: sırada çift katlı otokar kent lf gelsin Genişletmek için tıkla ... @emreunel159 daha paylaşmadı stadyumu dur "fenerbahçe için modern stadyum konsepti"
Atabey' Alıntı: sırada çift katlı otokar kent lf gelsin Genişletmek için tıkla ... @emreunel159 daha paylaşmadı stadyumu dur "fenerbahçe için modern stadyum konsepti"
Atabey Moderatör Moderatör Dün 19:08 da #24 yalnız yapay zekaları kapıştırmak eğlenceli geldi Tepkiler: Rime
emreunel159 Çaylak Çaylak Dün 19:08 da #25 Ders çalışıyorum vaktim yok bir ara paylaşırım unutmazsam Tepkiler: Rime
Rime Moderatör Moderatör Dün 19:08 da #27 emreunel159' Alıntı: Ders çalışıyorum vaktim yok bir ara paylaşırım unutmazsam Genişletmek için tıkla ... iyi çalışmalar size hocam Tepkiler: emreunel159
emreunel159' Alıntı: Ders çalışıyorum vaktim yok bir ara paylaşırım unutmazsam Genişletmek için tıkla ... iyi çalışmalar size hocam
Rime Moderatör Moderatör Dün 19:09 da #28 Atabey' Alıntı: hocam başka birini buluyum ben bari chatgpt kullanan Genişletmek için tıkla ... konuyu küçültebiliriz. Gemini vs Copilot şeklinde
Atabey' Alıntı: hocam başka birini buluyum ben bari chatgpt kullanan Genişletmek için tıkla ... konuyu küçültebiliriz. Gemini vs Copilot şeklinde
Rime Moderatör Moderatör Dün 19:10 da #30 Atabey' Alıntı: o zmaan şşimdilik geminivs copilot devam edelim Genişletmek için tıkla ... tamam
emreunel159 Çaylak Çaylak Dün 19:11 da #32 Rime' Alıntı: iyi çalışmalar size hocam Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler size de iyi eğlenceler Tepkiler: Rime ve Atabey
Rime' Alıntı: iyi çalışmalar size hocam Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler size de iyi eğlenceler
Rime Moderatör Moderatör Dün 19:13 da #33 Atabey' Alıntı: sırada çift katlı otokar kent lf gelsin Genişletmek için tıkla ... "çift katlı otokar kent lf" resmi çiz Gemini; Tepkiler: Yasin190754
Atabey' Alıntı: sırada çift katlı otokar kent lf gelsin Genişletmek için tıkla ... "çift katlı otokar kent lf" resmi çiz Gemini;
Atabey Moderatör Moderatör Dün 19:13 da #34 benim copilot bunu da kaybetti sanki şimdi siz bir şey seçin rime hocam
Rime Moderatör Moderatör Dün 19:14 da #35 Atabey' Alıntı: otokar dedim bana bunu verdi Ekli dosyayı görüntüle 72233 Genişletmek için tıkla ... eshot nerden çıktı acep? .D
Atabey' Alıntı: otokar dedim bana bunu verdi Ekli dosyayı görüntüle 72233 Genişletmek için tıkla ... eshot nerden çıktı acep? .D
Atabey Moderatör Moderatör Dün 19:18 da #37 @Rime hocam bekliyorum siz seçin şimdi konuyu hep ben olmaz
Rime Moderatör Moderatör Dün 19:19 da #38 Atabey' Alıntı: @Rime hocam bekliyorum siz seçin şimdi konuyu hep ben olmaz Genişletmek için tıkla ... tamam bidakka Tepkiler: Atabey
Atabey' Alıntı: @Rime hocam bekliyorum siz seçin şimdi konuyu hep ben olmaz Genişletmek için tıkla ... tamam bidakka
Rime Moderatör Moderatör Dün 19:21 da #39 Atabey' Alıntı: @Rime hocam bekliyorum siz seçin şimdi konuyu hep ben olmaz Genişletmek için tıkla ... ikitane ayrı ayrı yazdırdım.
Atabey' Alıntı: @Rime hocam bekliyorum siz seçin şimdi konuyu hep ben olmaz Genişletmek için tıkla ... ikitane ayrı ayrı yazdırdım.