Bucali Moderatör Moderatör Cumartesi saat 13:09'de #102 Kazlıçeşme'de portal keşfedildi Gizemli portala giren çıkamadı,birazdan Kanal D'de
Atabey Moderatör Moderatör Cumartesi saat 14:02'de #103 marty mcfly treni elegeçirdi geçmişe gitti marmarayda korku dolu anlar yaşandı
Rime Moderatör Moderatör Cumartesi saat 16:06'de #104 Atabey' Alıntı: marty mcfly treni elegeçirdi geçmişe gitti marmarayda korku dolu anlar yaşandı Genişletmek için tıkla ... "Gandalf İETT otobüsünde şöför olarak çalışıyor" gelirmi.
Atabey' Alıntı: marty mcfly treni elegeçirdi geçmişe gitti marmarayda korku dolu anlar yaşandı Genişletmek için tıkla ... "Gandalf İETT otobüsünde şöför olarak çalışıyor" gelirmi.
Bucali Moderatör Moderatör Cumartesi saat 16:09'de #105 O değil de Snape'i M1 makinisti yapıyoruz Copilotla Tepkiler: Rime
Bucali Moderatör Moderatör Cumartesi saat 16:23'de #106 Bucali' Alıntı: O değil de Snape'i M1 makinisti yapıyoruz Copilotla Genişletmek için tıkla ... Yapamam diyor,ben de forma yapmasını söyledim, bakalım ne olacak
Bucali' Alıntı: O değil de Snape'i M1 makinisti yapıyoruz Copilotla Genişletmek için tıkla ... Yapamam diyor,ben de forma yapmasını söyledim, bakalım ne olacak
Atabey Moderatör Moderatör Cumartesi saat 17:22'de #107 Bucali' Alıntı: Yapamam diyor,ben de forma yapmasını söyledim, bakalım ne olacak Genişletmek için tıkla ... maalesef diyor Tepkiler: Rime
Bucali' Alıntı: Yapamam diyor,ben de forma yapmasını söyledim, bakalım ne olacak Genişletmek için tıkla ... maalesef diyor
Rime Moderatör Moderatör Cumartesi saat 17:23'de #108 Atabey' Alıntı: maalesef diyor Genişletmek için tıkla ... "Gandalf İETT otobüsünde şöför olarak çalışıyor" yapar bence
Atabey' Alıntı: maalesef diyor Genişletmek için tıkla ... "Gandalf İETT otobüsünde şöför olarak çalışıyor" yapar bence
Atabey Moderatör Moderatör Cumartesi saat 17:24'de #109 Rime' Alıntı: "Gandalf İETT otobüsünde şöför olarak çalışıyor" yapar bence Genişletmek için tıkla ... yapıyım onu Tepkiler: Rime
Rime' Alıntı: "Gandalf İETT otobüsünde şöför olarak çalışıyor" yapar bence Genişletmek için tıkla ... yapıyım onu
Rime Moderatör Moderatör Cumartesi saat 17:30'de #111 Atabey' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 73122 Genişletmek için tıkla ... Gandalf kaç yaşında adam İETT Şöförü şimdi biri şikayet edecek adamın işine son verecekler. Tepkiler: Atabey
Atabey' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 73122 Genişletmek için tıkla ... Gandalf kaç yaşında adam İETT Şöförü şimdi biri şikayet edecek adamın işine son verecekler.
Bucali Moderatör Moderatör Cumartesi saat 17:42'de #112 Copilot'a Seattle Sounders forması yaptırdım, Tepkiler: Atabey ve Rime
Atabey Moderatör Moderatör Cumartesi saat 17:47'de #113 bende zamanında copilota norwich forması yatırmıştım
Bucali Moderatör Moderatör Cumartesi saat 17:48'de #114 Sağ omuzda niye 27 yazıyor ah akılsız Copilot,
Atabey Moderatör Moderatör Cumartesi saat 17:48'de #115 copilot benimde en çok kullandığım ama görsel oluşturması daha iyi olmalı
Bucali Moderatör Moderatör Cumartesi saat 18:12'de #116 Konspet vereyim mi yapay zekalara,misal gemini copilot ve chatgpt'nin üçüne de aynı takımın formasını yaptırmak gibi
Konspet vereyim mi yapay zekalara,misal gemini copilot ve chatgpt'nin üçüne de aynı takımın formasını yaptırmak gibi
Rime Moderatör Moderatör Cumartesi saat 18:14'de #117 Atabey' Alıntı: copilot benimde en çok kullandığım ama görsel oluşturması daha iyi olmalı Genişletmek için tıkla ... En iyisi Chat gpt (paralı versiyon)
Atabey' Alıntı: copilot benimde en çok kullandığım ama görsel oluşturması daha iyi olmalı Genişletmek için tıkla ... En iyisi Chat gpt (paralı versiyon)
Bucali Moderatör Moderatör Cumartesi saat 18:15'de #118 Rime' Alıntı: En iyisi Chat gpt (paralı versiyon) Genişletmek için tıkla ... Görsel oluşturmada Ideogram tokatlar,
Rime' Alıntı: En iyisi Chat gpt (paralı versiyon) Genişletmek için tıkla ... Görsel oluşturmada Ideogram tokatlar,
Atabey Moderatör Moderatör Cumartesi saat 18:18'de #119 Biz Bucali' Alıntı: Konspet vereyim mi yapay zekalara,misal gemini copilot ve chatgpt'nin üçüne de aynı takımın formasını yaptırmak gibi Genişletmek için tıkla ... Onu yapiyoz bu baslikta zaten ilk sayfalara bakabilirsin Tepkiler: Rime
Biz Bucali' Alıntı: Konspet vereyim mi yapay zekalara,misal gemini copilot ve chatgpt'nin üçüne de aynı takımın formasını yaptırmak gibi Genişletmek için tıkla ... Onu yapiyoz bu baslikta zaten ilk sayfalara bakabilirsin
Bucali Moderatör Moderatör Cumartesi saat 18:19'de #120 İyi 1 kişiden çıkmış, o da sen,diğer herkesi ikna etsek Tepkiler: Rime