Konya Belediye Otobüsleri

15 Ağustos 2024 tarihli haber önüme çıktı ve paylaşmak istedim.

Konya’dan Lüksemburg’a otobüs hattı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerden birinin üzerinde yazan yazı, dün vatandaşlar tarafından kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Yazı, diğer vatandaşlar tarafından da yankı uyandırdı.

Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşım araçlarının birinin üzerinde hat numarası yazması gereken yerde yazan ‘Luxembourg’ yazısı görenleri hayretler içerisinde bıraktı. Yazıyı sosyal medya hesabında paylaşan vatandaşlar, araştırma yapmalarına rağmen Konya’da böyle bir yer ya da Lüksemburg’la ilgili bir etkinliğe rastlamadı.

Otobüsün Konya’da bir otel yakınlarında görülmesi, akıllara yurt dışından gelen misafirlerin otobüsle otele taşınmış olabileceği ihtimalini getirdi. Bu kapsamda bugün Konya’da başlayacak olan FIBA U16 Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda D grubunda yer alan Lüksemburg- Çekya karşılaşması için yurt dışından gelen yolcuların bu otobüsle taşındığı ihtimali yüksek!

Açıkçası benzetmesi bile güzel olmuş ya. Keşke bizim şehirlerimizde bizim ülkemizde lüksemburg gibi Almanya gibi her konu da gelişmiş, ferah, temiz ve yeşil olsaydı.

MAN’da böyle birşey olması da ayrı bir güzel olmuş :smiley:

MAN şehirlere kalite katar. İki iki daha dört.

4 Beğeni

Aynı buna benzemiş

5 Beğeni

4 Beğeni