Rime Moderatör Moderatör Dün 10:18 da #63 İzmirdeki Orman Yangınlarında Can Kaybı 2'ye yükseldi! Tepkiler: emreunel159
Bucali Moderatör Moderatör Dün 10:24 da #64 Rime' Alıntı: @Bucali Buca yanıyor Genişletmek için tıkla ... Gördüm,gölet tarafı Tepkiler: emreunel159
Rime Moderatör Moderatör Dün 10:52 da #65 Bucali' Alıntı: Gördüm,gölet tarafı Genişletmek için tıkla ... okadar TOMA TOMA Dedin bak. toma'lar yangın söndürüyor Tepkiler: emreunel159
Bucali' Alıntı: Gördüm,gölet tarafı Genişletmek için tıkla ... okadar TOMA TOMA Dedin bak. toma'lar yangın söndürüyor
Rime Moderatör Moderatör Dün 10:55 da #66 İzmir çeşme'de 24 saatte yanan alanlar. (nasa) Tepkiler: emreunel159
Rime Moderatör Moderatör Dün 11:00 da #67 AFAD, İzmir ve Bilecik'te orman yangınlarından etkilenen ilçeleri "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan etti. Tepkiler: emreunel159
AFAD, İzmir ve Bilecik'te orman yangınlarından etkilenen ilçeleri "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan etti.
Rime Moderatör Moderatör Dün 11:57 da #68 İzmir Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait bir arazöz alevler ortasında kaldı! o anlar sosyal medyadan paylaşıldı. Son düzenleme: Dün 12:10 da Tepkiler: emreunel159 ve Bucali
İzmir Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait bir arazöz alevler ortasında kaldı! o anlar sosyal medyadan paylaşıldı.
Bucali Moderatör Moderatör Dün 11:59 da #69 Rime' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Burası Kaynaklar'a 6-7 kilometre ötede ama uçaklar nedense buranın hemen tepesinden uçuyor,acaba hava trafiği olumsuz mu etkilendi Tepkiler: emreunel159
Rime' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Burası Kaynaklar'a 6-7 kilometre ötede ama uçaklar nedense buranın hemen tepesinden uçuyor,acaba hava trafiği olumsuz mu etkilendi
Rime Moderatör Moderatör Dün 12:07 da #70 Bucali' Alıntı: Burası Kaynaklar'a 6-7 kilometre ötede ama uçaklar nedense buranın hemen tepesinden uçuyor,acaba hava trafiği olumsuz mu etkilendi Genişletmek için tıkla ... orman genel müdürlüğü itfaiyesinin belediye itfaiyelerine ve osb itfaiyelerine göre ekipmanı yok farkettiysen videoda telsizden whatsapptan konum belirtin diyor.
Bucali' Alıntı: Burası Kaynaklar'a 6-7 kilometre ötede ama uçaklar nedense buranın hemen tepesinden uçuyor,acaba hava trafiği olumsuz mu etkilendi Genişletmek için tıkla ... orman genel müdürlüğü itfaiyesinin belediye itfaiyelerine ve osb itfaiyelerine göre ekipmanı yok farkettiysen videoda telsizden whatsapptan konum belirtin diyor.
Rime Moderatör Moderatör Dün 13:24 da #71 Mehmet1980' Alıntı: Bu kehanet yapmak gibi olur. İnşallah bu yazı hasarsız atlatırız. Genişletmek için tıkla ... Olmadı be hocam
Mehmet1980' Alıntı: Bu kehanet yapmak gibi olur. İnşallah bu yazı hasarsız atlatırız. Genişletmek için tıkla ... Olmadı be hocam
Rime Moderatör Moderatör Dün 13:25 da #72 Bucali' Alıntı: Burası Kaynaklar'a 6-7 kilometre ötede ama uçaklar nedense buranın hemen tepesinden uçuyor,acaba hava trafiği olumsuz mu etkilendi Genişletmek için tıkla ... Helikopter gelene kadar adamlar haşat olur bucali
Bucali' Alıntı: Burası Kaynaklar'a 6-7 kilometre ötede ama uçaklar nedense buranın hemen tepesinden uçuyor,acaba hava trafiği olumsuz mu etkilendi Genişletmek için tıkla ... Helikopter gelene kadar adamlar haşat olur bucali
M Mehmet1980 Paylaşımcı Üye Dün 18:12 da #73 Yarından sonra hava sıcaklığı tekrar 40 derecelere çıkacak. Rüzgar durumunu kontrol etmedim. Her şey aleyhimize gelişiyor
Yarından sonra hava sıcaklığı tekrar 40 derecelere çıkacak. Rüzgar durumunu kontrol etmedim. Her şey aleyhimize gelişiyor