Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 102 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #2,022
Pursaklar tarafı protokol yolu etrafı 15-20 bin civarı. İmar onaylanınca bağlum tarafı da bugünki değerle bu rakamlara yakın olacaktır diye düşünüyorum. Yaklaşık 3 kat. Mesut başkanın dediğine göre bu tarih 2025 yılı sonu. Yanlış mı düşünüyorum?

• #2,024
Seçime kadar inşallah Bağlum daha da farklı olacak. Bir keresinde burda yazmıştım 2020 deydi sanırım tabi site falan değişti o zamandan bu zamana. 40 senedir hep aynı partide ısrar ettik belki birkere değişiklik yapma zamanı gelmiştir , belki daha iyi olur bağlum için denemeye değmez mi diye. İnşallah bu sefer umduğumuzu bulacağız ,yol yapılsın imar problemleri giderilsin sonrasında isterlerse hiç bişey yapmasınlar , bağlum hep gelişecektir.

• #2,029
Selamûn Aleyküm Arkadaslar Şenyuva/Kışlabaşından Haber varmı en son Askıdan inmiştı son durumu bilen varsa Paylaşabilirmi?

• #2,031
Cimerden "istek" başlığıyla çevre şehircilik bakanlığına millet bahçesi talebimizi ilettim. Her vatandaş foruma bir yorum yazacağına bu tarz dilekçelere ağırlık vermeli ki bir kamuoyu oluşsun. Aksi halde burada sadece birbirimizi gaza getirmekten başka bir arşın yol alamayız.

• #2,032
Cimerden "istek" başlığıyla çevre şehircilik bakanlığına millet bahçesi talebimizi ilettim. Her vatandaş foruma bir yorum yazacağına bu tarz dilekçelere ağırlık vermeli ki bir kamuoyu oluşsun. Aksi halde burada sadece birbirimizi gaza getirmekten başka bir arşın yol alamayız.
Kesinlikle haklısın

• Beğen
Tepkiler: TURAN46

Konu görüntüleyen kullanıcılar