Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
34550 li 34560 lı 34570 li 34580 li 34590 lı parseller ve çevresi. Çevre yolu üstü. Mk265 bloklarına kadar olan kısım. Öğretmenler anıtı v.s dahil. Köprüden Yakacık mesire alanına giderken sağ taraf.
Bu kısım, hatta sağ taraf biraz daha uzanıyor. Karakaya sınırına kadar.
burada çevreyoluna cephe, köprü çalışması olan yerde bir inşaat firmasına ait şantiye var. Muhtemelen büyük firmalar buraya girecek, köprü de bu sebepten yapılıyor olabilir.
BAŞKENT ELITE TOWERS ANKARA projemiz Yenimahalle ilçesinde bulunmaktadır. Projemiz 50 dönüm arazi üzerinde 322 konut 13 ticari ünite şeklinde projelendirilmiştir.
Ayrıca projemizde siz değerli müşterilerimiz için büyük bir yapay göl, açık ve kapalı otopark alanları, hobi bahçeleri, tenis kortu, basketbol sahası, futbol sahası, açık ve kapalı havuzu, fitness alanları, hamam, sauna, buhar odası, masaj salonları, kafeterya ve bunun gibi yaşamınızı kolaylaştıracak birçok detayı sizin için planladık.
50M yoldan Mahmudiye yoluna dogru Pursaklar Saray istikameti Ankavia Luxury Towersin calismalari basladi arkadaslar 600 küsür daire ve 50 yakin villa yapiliyor yani baglumada yada karsiyaka mah. cok faydasi olacak deger anlaminda
Bağlumdaki 91576 ada 1 parseldeki belediye arazisi yanılmıyorsam geçen sene mayıs ayı keçiören belediye meclisi kararıyla sağlık bilimleri üniversitesine sanrıım 15-20 yıllığına verilmişti. Bununla ilgili bir bilginiz var mı acaba sizin attığınız yer de bu parsele çok yakın
Hisar Mahallesindeki 91576 ada 1 parselin bir bölümü Teknokent yapılmak üzere Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne 25 yıl için tahsis edilmişti. Sonra ne oldu bilmiyorum
İmarda farklı gözüküyor benim de kafam çok karıştı. Eskişehir yolunun orada oturuyorum burada 2 yıldır duran inşaatlar bir anda yeniden başladı her yere bina dikmeye başladılar yarım kalan inşaatlar bile yeniden başladı. Konut sıkıntısı devam ediyor umarım ellerini çabuk tutar müteahhitler
esenboga havalimanina giden protokol yolunda heryer insaatlar basladi cok cok büyük profeler var benim tahminim birazda tabiki allahim göstermesin Istanbul depremine görede göc olma ihtimali olacak diyede cok fazla insaat var.
yine söylüyorum allahim yasatmasin göstermesin ama birazda ondan olabilir tahmin ediyorum