Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ortalama maliyetin üzerine yüzde 30 kar koyup teklif verdiler diyorum.
Belki yarın sabah malzemeye fena zam gelecek ve zarar edecek, onu bilmiyoruz.
450 milyon maliyeti olan bir ihaleye 289 milyon vermek mi mantıklı, 550 milyon vermek mi mantıklı ?İ
Biraz önce belediyenin ihale birimi ile konuştum. Oradaki arkadaş ay sonunda başlamasını bekliyoruz dedi. Süreç normal seyrinde gidiyor dedi. İtiraz falan olmazsa ay sonunda başlar dedi. En azından tasarruf tedbirlerine takılmamış. Hakkımızda hayırlısı.
Açık ihalelerde yaklaşık maliyet ihaleye verilen tekliflerle birlikte açıklanır. İhale saatinden sonra teklif verilemez. Bu nedenle eğer dışarıya başka bir şekilde sızma olmamışsa, ihaleye fesat karıştıracak başka bir kanunsuz işlem olmadıysa firmalar İdarenin yaklaşık maliyetini bilmeden teklif verirler. Ancak kendileri de işin kendilerine ne kadara mal olacağı ile ilgili yaklaşık maliyet çalışması yapar üzerine kar koyar ve teklif verirler,
Merhaba arkadaşlar 0312 5071000 numaralı telefondan dahili 1653 numaralı telefondan bilgi aldım. İhaleye 1 tane itiraz olmuş . İtiraza cvp yazmışlar haftaya sonuçlanacak diyor. İptal edilme durumu falan yok dedi. İnşaallah bu defa olacak. Selamlar
Merhaba arkadaşlar 0312 5071000 numaralı telefondan dahili 1653 numaralı telefondan bilgi aldım. İhaleye 1 tane itiraz olmuş . İtiraza cvp yazmışlar haftaya sonuçlanacak diyor. İptal edilme durumu falan yok dedi. İnşaallah bu defa olacak. Selamlar
ABB Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Uzatma Hattının İnşaat ve Elektromekanik İşinin Kontrollük, Danışmanlık ve Mühendislik Hizmeti İhalesini Sonuçlandırdı.
İhaleyi 4. en iyi teklifi veren firma kazandı.