Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 52 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,021
ne yazıkki olumsuzluk bağlum için kader sanki ne abb de ne keçiören ilçe sayfalarında bağlum için olumlu tek bir cümle geçmiyor. jeolojik etüd yapan firma dahi paylaşımı yok 50lik yolda abb sayfasında başlamıştır gibi bir paylaşım yok anca emlakçılardan haberdar oluyoruz sağolsunlar onlarda olmasa kimseden çıt yok

• #1,024
Nerde bu yol yapılıyor mus haha
sana cok sey derdim de degmezsin...bunun gibi tefeciler olumsuz yorumlarla insanlari arsalarini ucuzdan sattirmaya ugrasiyorlar he deyin gecin boyle insanlara....

20241213_134518.jpg

• #1,028
Baharda başlasa 5-6 aylık iş var.
Mart'ta başlasa Eylül Ekim gibi yine biter. Verilen süre çok uzun. Hazır yol. Asfaltı at geç.

• #1,029
benim anlatmak istediğim sima yol internet sitesi varmı ben bulamadım cahilde sayılmam yaptığı projeleri görmek için baktım

• #1,030
Adam bagluma en son zaman gittin diyor bebe ya .yok bina yapılıyormuş falan .yolu gecti 10 seneyle aynı baglum mu diyor. Ayni kardeşim 15 yıldır 20 yıldır aynı 3 5 bina dikilmiş merkezlerden bahsediyor. Millet imar ruhsat yol diyor bizimkisi 3 5 ev diyor .siz eğlenmenize devam edin avutun yani

• #1,031
Adam bagluma en son zaman gittin diyor bebe ya .yok bina yapılıyormuş falan .yolu gecti 10 seneyle aynı baglum mu diyor. Ayni kardeşim 15 yıldır 20 yıldır aynı 3 5 bina dikilmiş merkezlerden bahsediyor. Millet imar ruhsat yol diyor bizimkisi 3 5 ev diyor .siz eğlenmenize devam edin avutun yani
kaybol simdi buradan niyetin belli senin yapilasma olmadan insanlar neden yatirim yapsin oraya muteahhitler neden gelsin...bu veledi kaile almayin

• #1,032
Yapılaşma olunca mi yatırım yapılıyor bebe.haha.orta imar yok ruhsat yok adam yapılaşma diyor. Bunlar olmadan yapılaşma olmuyor zaten .gercekten surda okuyanlar seni gale almaz artik .nikini degistir gale alsınlar

• #1,037
Surekli gelip burada olumsuzluk pompalayip duruyor bilgin belgen duyumun varsa konus yoksa gelip burda insanlarin sinir uclariyla oynama

• #1,040
Umut verenler nerde hala ayni baglum
İhale yapılmış , sözleşme imzalanmış kardeş, biz olanı söylüyoruz , yapılır yapılmaz o ayrı ama sen sanırım anlama yoksunusun. Olan şeyi söylemek yasak mı ? İhale yapılmadı mı , sözleşme imzalanmadı mı ? Sanırım sen malum bir partinin fanatiğisin , bu kadar sığ düşünme azcık çalıştır biryerleri.

Konu görüntüleyen kullanıcılar