Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 50 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Konuyla ilgili olduğu için paylaştım
Screenshot_20241216_154807.jpg

• Beğen
Tepkiler: Bedri18
merhaba, arkadaşlar son dakika olarak gördüğüm ABB borçlarıyla ilgili banka bloke ve haciz işlemi koyulmuş. Bu durum 50 metre bulvar asfaltını etkilemez umarım.
Yol Asfaltına başlandı mı bilgisi olan yada gören eden varmı ?
ödeneği olmayan iş için ihale yapılmaz. Belediyenin yol için ödenek ayırmış olması lazım. Ama yine de belli olmaz hakediş ödemelerini zamanında yapmazlarsa sıkıntı çıkabilir.

Bulvar yolu bir hizmet trafiğin çözümü için yol hak yoksa bu milletin sabrını daha fazla zorlarlarsa o koltuktan indirirler net! Bu vatandaş suyunu elektriğini doğal gazını ödüyorsa belediyede borcunu ödeyecek arkadaş! Yıllardır bu ankaralı imarlı arsalarına vergi ödüyor yolda gelecek yeri gelir arsasıda değer görecek saygılarımla

Bulvar yolu bir hizmet trafiğin çözümü için yol hak yoksa bu milletin sabrını daha fazla zorlarlarsa o koltuktan indirirler net! Bu vatandaş suyunu elektriğini doğal gazını ödüyorsa belediyede borcunu ödeyecek arkadaş! Yıllardır bu ankaralı imarlı arsalarına vergi ödüyor yolda gelecek yeri gelir arsasıda değer görecek saygılarımla
Adamsın 😀

Forum kurallarına uymadığı için.
Dediğinin de tam tersine kullandım oyumu. Oy verdiğim şahsın da vergisini vermesini isterim. Arsa başlığı burası. Biz uyarı alıyoruz. Bir gün forumda siyasi başlık açılırsa orada bunları ve daha fazlasını yazabilirsiniz.

Herkese hayırlı akşamlar olsun, benimde ova mevkiinde bulvara cephe bir arsada bir dairelik hissem var, 2 yıl önce burayı satmak için Bağlum, Ufuktepe ve Pursaklar da bir kaç emlakçı ya ilan vermiştim, satılmamıştı, son 1 ay içerisinde 2si emlakçı olmak üzere 3 kişi satıp satmadığımı sordu 1 kişi de orada hissedarmış, emlakçılar arayıp hala satılık mı diye soruyorsa bence birşeyler olmaya başlamış diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Gelişim hızlanabilir ondan dolayı aramışlardır. Benim anlamadığım bu Keçiören deki emlakçılara hepsi değil bazıları hem arıyor hemde fiyat belirlemeye çalışıyor. Bu durum Keçiören e has bir durum galiba. Eryaman tarafındaki emlakçılara böyle bir durum söz konusu değil. Onun için genelde Keçiören dışındaki emlakçılarla çalışmışımdır. Gerek ev satarken gerek arsa satacağım zaman.

GÜYA JEOLOJİK ETÜD RAPOR DOĞRULTUSUNDA EMSALLER BELİRLENCEK HANGİ FİRMA YAPIYOR ETÜDÜ BİLEN VARMI KEÇİÖREN BELEDİYESİ SURİYELİ GÖNDERME PEŞİNDE HİÇ O İŞLERLE İLGİLENECEK GİBİ DEĞİL SANKİ .. SAYFASINDA İHALEYİ ALAN FİRMAYI PAYLAŞSA ÇALIŞMALAR BAŞLADI DESEN NE OLUR Kİ..

• #1,000
Screenshot_20241222_020949_Photos.jpg
Screenshot_20241222_020958_Photos.jpg

Arkadaşlar burası Bağlar caddesi çakıl ocağı var , sirkeliye giderken sağ tarafta kalıyor. 50 den fazla kamyon çalışıyor yolla bir ilgisi var mı bilen var mı acaba fotolar güncel...

Konu görüntüleyen kullanıcılar

• Kara