Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dua edelim çıkan imara şehir planlamacılar itiraz etmese bubrdan biz belediyeye adam akıllı imar yapın diyelim geçmişte 40 50 kat verilen yerler var buralara şehir planlamacılar nasıl itiraz etmemiş ve bu imarlar a nasıl inşaat izni verilmiş şaşkınlık içindeyim ovacık 33 kat dibi göl gibi paramda olsa daire almam bağlumun zemini iyi bağluma 16 katı çok gördüler emsalide 1.6 istemiyorlar şaşkınlık içindeyim ama şu aşamada ortada gerekçeli bir mahkeme kararı var belediye buna göre yapar bir 30 yıl daha beklemeyiz
Dua edelim çıkan imara şehir planlamacılar itiraz etmese bubrdan biz belediyeye adam akıllı imar yapın diyelim geçmişte 40 50 kat verilen yerler var buralara şehir planlamacılar nasıl itiraz etmemiş ve bu imarlar a nasıl inşaat izni verilmiş şaşkınlık içindeyim ovacık 33 kat dibi göl gibi paramda olsa daire almam bağlumun zemini iyi bağluma 16 katı çok gördüler emsalide 1.6 istemiyorlar şaşkınlık içindeyim ama şu aşamada ortada gerekçeli bir mahkeme kararı var belediye buna göre yapar bir 30 yıl daha beklemeyiz
Hisar mahallesinde bir suru insaat var 16 katli bir daire de yapildi insaat izni ve imar plani yoksa bunlar neye gore oraya insaat yapiyorlar bilginiz varmi ?
Hisar mahallesinde bir suru insaat var 16 katli bir daire de yapildi insaat izni ve imar plani yoksa bunlar neye gore oraya insaat yapiyorlar bilginiz varmi ?
Keçiören İlçesi Bağlum Mahallesi 2703 ada 3 parsel ile 2724, 2725, 2726 ve 2727 adalar arasında kalan yollara yönelik 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar plan değişikliğine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.
Ben belediye ile görüştüm dede ardı bölgesi Karşıyaka 16 kat sabit kalacağını sölediler emsali sormadım emsalide sorarsanız benim sorduğum keçiören belediyesi mimarı mahkemenin gerekçeli kararına göre imar düzenlenecek dedi
Belediye, Hisar bölgesi rayiç bedel 2755 tl/metrekare olarak belirledi. Bu fiyatı daevre emlakçılardan aldıkları fiyatların ortalaması ile bulmuşlar. Malınıza sahip çıkın dostlar, bundan 2 ay kadar önce emlakçının biriyle konuştum fiyatlar nerelerde diye, adam 1000,1500 bandında demişti.
Merhaba. Belediye hariç hiçbir duyuma artık inanmıyorum. Belediyeye gidip ilgili birim ne derse benim için o doğru. Gerisi peri, cin, masal. Bence sen de belediyeden araştır Sevgili arkadaşım Esat.
Merhaba. Belediye hariç hiçbir duyuma artık inanmıyorum. Belediyeye gidip ilgili birim ne derse benim için o doğru. Gerisi peri, cin, masal. Bence sen de belediyeden araştır Sevgili arkadaşım Esat.