Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 78 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,541
Son 4.5 ay içerisinde yerini satiyormusun diye arayan emlakçılarin sayısı 5.6 oldu, hatta birisi iki gün önce aradı,( bir zamanlar satmayı düşündüğüm için ilan vermiştim emlakcilara) emlakçılar aradigina göre, heleki müşterisi hazır diye sormaya basladilarsa ,bir şeylerin zamanı gelmiş demekki,yerim 91412/4 parselde, hatta arayan kişiye ben satmayı düşünmüyorum satarsamda çok para isterim dedim,
Ne kadar istiyon bı duyalım dedi.
Bende; şu anda mevcut sitelerde daire fiyatları 8 ila 9 arasında, bende size 7m ye bırakırım dedim😁 ne yaptın abi diyorlar, benim fiyatım bu,isteyen alır

• #1,542
Son 4.5 ay içerisinde yerini satiyormusun diye arayan emlakçılarin sayısı 5.6 oldu, hatta birisi iki gün önce aradı,( bir zamanlar satmayı düşündüğüm için ilan vermiştim emlakcilara) emlakçılar aradigina göre, heleki müşterisi hazır diye sormaya basladilarsa ,bir şeylerin zamanı gelmiş demekki,yerim 91412/4 parselde, hatta arayan kişiye ben satmayı düşünmüyorum satarsamda çok para isterim dedim,
Bende; şu anda mevcut sitelerde daire fiyatları 8 ila 9 arasında, bende size 7m ye bırakırım dedim😁 ne yaptın abi diyorlar, benim fiyatım bu,isteyen alır
Senin parsel gercekten iyiymiş ama:) hayrını gör burdaki herkes yakında sabırla beklemenin karşılığını alacaktır

• Beğen
Tepkiler: gökhan1910
  • #1,543
Keşke sorsaydınız ne kadar veriyorlar. Daha çok arar emlakçılar fa bulamaz artık. Ben yol ihalesi yapılıp sonuçları daha açıklanmadan bi emlakçıya gitmiştim. Tabi bu forumdan da sürekli takip ediyorum gelişmeleri. Dedim ihale durumu ne oldu yol yapılacak mı bu sefer . İhale iptal olacak içerden bilgi aldım dedi. Sonuçta yol çatır çatır yapılıyor. Siz siz olun emlakçıların söylemlerini 2 defa düşünün. Yol medeniyettir. Yol su elektrik olan bir yer gelişecek, yok başka seçenek.

• #1,545
Kesinlikle katılıyorum saten Keçiören de birtek bağlum kaldi başka yer yok pursaklar doldu sayılır Karşıyaka dan başlar kimse arsasini ucuza felan vermesin kendi düşüncem bu. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabr 50 lik yol bi asfalt atılsın bakın bakalım fiyatlara
Katiliyorum

• Beğen
Tepkiler: Kara
  • #1,546
Yukarı haçil yine durağan hiç bir ilerleme yok. Bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim.

• #1,547
1 Emlakçı
2 Galerici
Bunlar bir mala kız diyorsa o mal duldur
Dul diyorsa en iyi ihtimalle pavyondan düşmüştür.senin malını alırken öldürür bitirir bedava malını veresin gelir, elindeki mali satarkende öyle bir anlatırlar ki, zannedersin müteahhit arsanın başında beni bekliyor, her iki iş grubu da vicdanı olan bir insanın yapabileceği iş değil, temiz düzgün esnafları tenzih ederim

• Beğen
  • #1,548
Jeolojik etüd çalışması ne aşamada? Bilgisi olan var mı? Ne zaman biter

• #1,549
Arkadaşlar bağlum günleri vardı ne zaman olacak bilgisi olan varmi bu günlere hepimiz katılalım imar açılması için ve bağluma yatırım yapılması için hepimiz bunları dile getirelim

• #1,550
Merhabalar üstad benimde 50 metrelik yola cephe biraz yerim var 91355/...de. 350 m civarı fiyatlar ne alemde acaba...

• #1,551
Arkadaşlar bağlum günleri vardı ne zaman olacak bilgisi olan varmi bu günlere hepimiz katılalım imar açılması için ve bağluma yatırım yapılması için hepimiz bunları dile getirelim
Olacağı zaman insta'da paylaşılıyor, ama şu ayda 1, 15 günde bir olayı yattı akıllarına geldikçe yapıyorlar

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar