Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 76 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,504
1000033123.jpg

Yapay zekanın Karşıyaka imar planı için tahmini böyle
Asıl olması gereken mevcut planın gecmesi ama olmuyorsa da en az 1.4 emsal ve kat yüksekliği serbest olmalı
Minimum metrekare kısıtlaması da olmazsa tadından yenmez. Bu şekilde olursa 120m2 arsaya 84 m2 net 2+1 daire düşebilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: albatros22
  • #1,505
Ekli dosyayı görüntüle 68320

Yapay zekanın Karşıyaka imar planı için tahmini böyle
Asıl olması gereken mevcut planın gecmesi ama olmuyorsa da en az 1.4 emsal ve kat yüksekliği serbest olmalı
Minimum metrekare kısıtlaması da olmazsa tadından yenmez. Bu şekilde olursa 120m2 arsaya 84 m2 net 2+1 daire düşebilir.
Kat yüksekliği artık Serbest olmuyor benim bildiğim. Kanunla yasaklandı. Daha önce Bağlum serbestti o kanundan sonra kat: 16 olmuştu. Diğer emsal v.s sizin dediğiniz ya da yapay zekanın dediği gibi olur diye düşünüyorum

• #1,507
İlginç ben imarla 4 ay önce görüştüm çok katlıların imarı mahkemece iptal oldu jeolojik etüd yapılıyor bitince çevre şehircilik bakanlığına göndericez orda en az 1 yıl bekliyor dediler
Çevre ve şehircilik bakanlığına gönderilmesi bana da ilginç ya da anlamsız geldi ama olabilir. Öğrenmek zor olmasa gerek. Süreç nasıl işliyor yüz yüze öğrenilebilir. Bizler şehir dışındayız ama orada olan arkadaşlar bunu öğrenebilir. Ya da mahalle toplantısında net süreç hakkında bilgi alabilirler diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: fanemre
  • #1,508
bence kendi düşüncem jeolojik etüd falan hikaye en azından yapılmış olsa bi gören duyan olurdu sondaj makinası çalışması falan hiç görülmedi gören varsa paylaşırdı eminim hali hazırdaki planda ufak bi değişiklikle yeniden sunulacak diye düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: fanemre
  • #1,510
Karşıyakada 91305/8 metre karesi ne kadardan gider? Ticari + konut
Benim parsele yakın sizin arsanız benim ilanlarda gözlemlediğim 5-6 bin civarında dolaşıyor fiyatlar. Daha yüksek isteyen olduğu gibi düşük yazanlarda var elbette. Benim şahsi fikrim ve isteğim 8 bin civarı. İmar ne çıkarsa çıksın zaten belli gibi. İsteyene 8 binden veririm.

• Beğen
Tepkiler: fanemre ve Kara
  • #1,512
Benim parsele yakın sizin arsanız benim ilanlarda gözlemlediğim 5-6 bin civarında dolaşıyor fiyatlar. Daha yüksek isteyen olduğu gibi düşük yazanlarda var elbette. Benim şahsi fikrim ve isteğim 8 bin civarı. İmar ne çıkarsa çıksın zaten belli gibi. İsteyene 8 binden veririm.
8 bin bile aslında hesaplı bir kaç aya bence 8 bine bile zor bulunur 50 lik yol bitince ve imar açılınca direk 15 bin kendi fikrim

• #1,517
Bugün çekildi yol yapimana son sürat devam hatta battı çikti olacak yerlere taş duvarlar bile döşenmeye başlanmiş.

Ekli dosyayı görüntüle 68374

Ekli dosyayı görüntüle 68375

Ekli dosyayı görüntüle 68376

Ekli dosyayı görüntüle 68377

Ekli dosyayı görüntüle 68378
Son sürat devam diyorsunuz da Kurban bayramında pazar yol inşaatına kurulacak yine? En az 2 ay aksayacak yine şu iş. Yeminle Keçiören'e ve özellikle de Bağlum'a alerjisi var yöneticilerin

Konu görüntüleyen kullanıcılar