Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 83 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,642
hayirli günler bayadir yazmiyordum herkeze bereketli olur insallah sizce ankavia villalarin orda mahmudiye yolunda arkaya bakan kösrelik göleti bölgeside keciörene ait orda villa parselleri deger olarak cikarmi sizce saray pursaklar havalimani komple mazarali oralar bilen bilir benim yerler tek tapu ve önü kesinlikle kapanmayacak yerlerde tam olarak bizde orda satmayi düsünüyorduk ama simdi beklemek istiyorum hayirlisi insallah
O bölgede parsellerde değişiklikler görünüyor bazı parseller yol park trafo alanı olmuş park olan bazı parsellerde konuta dönmüş. Parka yola trafo alanına giden yerlere aynı bölgeden yer verilecekmiş.

• #1,645
Keçiören imar planı haritasında şu anda öyle. Karşıyaka mahallesi 2100 adaların olduğu yerler

Screenshot_20250515-000134.jpg

• #1,652
İmkanı yok, nüfus azaltamaya gidilirken , orada çok katlı olamaz. İmar çıksında artmasın, napalım kısmet.

• #1,654
Bağlum-Karşıyaka, Hisar, Karakaya Mahallerine İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bu ımar planı ıptal mı edılmıstı yurtdısındayım hıc takıp edemedım kusura bakmayın yardımcı olursanız sevınırım ınternette herhangı bı ıptal kararı gozukmuyor kesınlesmıs gozukuyor ama sorayım ıstedım

• Beğen
Tepkiler: TURAN46
  • #1,655
İptal edildi, kesin. Şimdi zemin etüdü yaıplıyor, sonra yeni imar planı yapılacak. Minimum 2,5 yıl sürer.

• Beğen
Tepkiler: TURAN46
  • #1,657
ben emsalin konutlarda 1.2 altı ticari yerlerde 1 e düşürülür kanaatindeyim nufus böylece azalır ama arsa kıymeti düşmez

• Beğen
Tepkiler: Florit
  • #1,658
Bir an önce çıksın da , Emsal 1.6 olmasın da 1.2 olsun. Yol yapılınca zaten o bölge popüler olacak. Ovacığın çukurundan kat kat iyi yerler. Trafik sorunu olmayan bir bölge olacak. Ankara ya bu kadar yakın olup da gelişmemiş olması can sıkıcı.

• #1,659
Bir an önce çıksın da , Emsal 1.6 olmasın da 1.2 olsun. Yol yapılınca zaten o bölge popüler olacak. Ovacığın çukurundan kat kat iyi yerler. Trafik sorunu olmayan bir bölge olacak. Ankara ya bu kadar yakın olup da gelişmemiş olması can sıkıcı.
Bana göre de emsal 1.2 veya 1.3 olacak kat sayısı da 10 ila 12 kat olacak 2027 şubat ayında imar askıya çıkar

• #1,660
Bana göre de emsal 1.2 veya 1.3 olacak kat sayısı da 10 ila 12 kat olacak 2027 şubat ayında imar askıya çıkar
Fakat bir daha jeolojik etüd olayı olmıycağı için birdahaki imar uzun sürmez şu anda imarın uzamasının tek sebebi jeolojik etüdün yasal olarak yapılmasının zorunlu olması

Konu görüntüleyen kullanıcılar

• Kara