Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 41 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Banada mayıs başı gibi başlayacak demişlerdi maalesef başlamadı inşallah size doğru söylemişlerdir. Bu zamana kadar bekledik sonu iyi olur inşallah. Artık yatırımlarımı kodomanlar ın yerine yakın yerlere yapacağım çayyolu gibi bağlum çok büyük hata oldu benim için hangi parti gelirse gelsin Bağluma hiçbir katkıları olmadı anca kendilerine dönüm dönüm yer almışlar. Helal yoldan mı bilmem Helal değilse ALLAH yedirmesin.İnşallah size dedikleri doğru olurda beklediğimize az olsa değer. Bilgi paylaşımı yapan herkese teşekkür ederim

Banada mayıs başı gibi başlayacak demişlerdi maalesef başlamadı inşallah size doğru söylemişlerdir. Bu zamana kadar bekledik sonu iyi olur inşallah. Artık yatırımlarımı kodomanlar ın yerine yakın yerlere yapacağım çayyolu gibi bağlum çok büyük hata oldu benim için hangi parti gelirse gelsin Bağluma hiçbir katkıları olmadı anca kendilerine dönüm dönüm yer almışlar. Helal yoldan mı bilmem Helal değilse ALLAH yedirmesin.İnşallah size dedikleri doğru olurda beklediğimize az olsa değer. Bilgi paylaşımı yapan herkese teşekkür ederim
Yakacık kuzey yıldızında bir dönüm satılan bir dönüm yer alacağım 43795/1 beni yönlendirebilirmsiiniz siz nasıl görüyorsunuz protokol yolunu düşünerek yorumlarmısınız beyfendi

Asfalt başlarsa almanızı öneririm toprak kaybettirmez. ama ben olsam çayyolu ümitköy tarafından tarla almak bu civardan arsa almaktan daha mantıklı yinede siz bilirsiniz.

Bölgede yatırımı olan herkes için hayırlı olsun bu bulvarın muhakkak ki olumlu etkisi olacaktır. İhaleye kazanan firmanın adı belli midir peki?

• Beğen
Tepkiler: Hüsayin
Mayısdaki ihale iptal oldu bu ihale tamam

• Beğen
Tepkiler: Hüsayin
Bende aradım; itiraz reddedildi, ihaleyi kazanan firmayı sözleşme yapmak için çağırdık dediler. Hakkımızda hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: Kara
Şuan en iyi konum Dedeardı bölgesi Kırandağı beş para etmez. Enerji nakil hattı olduğu sürece Yakacık kuzey yıldızı bölgesinde enerji nakil hattı direkleri olduğu için firmalar gelmek istemiyor. Nakil hattı taşınırım bilmem o zaman çok firma gelir ama şuanki haliyle geğil asfalt atılması ne yapılırsa yapılsın değer kazanacağını sanmıyorum. Yakacık y. mahalle bölgesinde sırf o direklerde dolayı yıllardır ruhsata açık ona rağmen gelişim çok yavaş. Benim anlamadığım Yenimahalle Yakacık tarafı emsal 1 10 kat imar varken bağlumda neden 2 kat bırakıldı yeni imar planında umarım bu haksızlık giderilir. Benim düşüncem bu yönde belki yanlış düşünüyor olabilirim.

Enerji direk hatlarını hiç duymadım ama bir yerde yatırım rant varsa o bölgeye olmayacak yatırımlar yapılır bu ülkede maalesef rant para ediyor ucunda kazanç varsa direkleri bir gün de taşırlar ama protokolün açılmasıyla bölgenin canlanacağı yorumları çok hasan catkaya büyük mütahit hiçte kötü yorumları yok bilmiyorum bilgisi analizi olan varsa yazsın

İnşallah asfalt atılır dediğiniz gibi yatırımlar başlar Keçiören de yer kalmadı zaten yeni planlar genel anlamda her kuruluşun görüşü alınıp yapılacakmış. İtirazda olmaz en azından. Yeni planda enerji nakil hattı olurda başka yere taşınırsa bağlumu kimse tutamaz. Özellikle hisar mahallesi kuzey yıldızı yakacık ve bağlumun geneli çok hızlı gelişir.

İnşallah asfalt atılır dediğiniz gibi yatırımlar başlar Keçiören de yer kalmadı zaten yeni planlar genel anlamda her kuruluşun görüşü alınıp yapılacakmış. İtirazda olmaz en azından. Yeni planda enerji nakil hattı olurda başka yere taşınırsa bağlumu kimse tutamaz. Özellikle hisar mahallesi kuzey yıldızı yakacık ve bağlumun geneli çok hızlı gelişir.
Ben anlamıyorum kırandağında emsal 1 9-10 kat imarlı diye geçiyor bağlum iki kat neden acaba yine de protokol yolu yakacığa en çok yarayacaktır binalar 10-12 kat

Konu görüntüleyen kullanıcılar