Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 64 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,261
BU İMAR PLANI GAYET GÜZEL OLMUŞ ÖNCEKİNİ MİMARLAR ODASI YEŞİL ALAN YETERLİ DEĞİL DİYE İPTAL ETMİŞTİ,BU PLANDAKİ KADAR YEŞİL ALAN NEREDE VAR BİLEMİYORUM.UMARIM BUNADA İTİRAZ EDİLİP BOZULMAZ,HAYIRLISI DİYİP BEKLEYELİM.

• #1,262
BU İMAR PLANI GAYET GÜZEL OLMUŞ ÖNCEKİNİ MİMARLAR ODASI YEŞİL ALAN YETERLİ DEĞİL DİYE İPTAL ETMİŞTİ,BU PLANDAKİ KADAR YEŞİL ALAN NEREDE VAR BİLEMİYORUM.UMARIM BUNADA İTİRAZ EDİLİP BOZULMAZ,HAYIRLISI DİYİP BEKLEYELİM.
Yeşil alan yeterli değil diye iptal ettirmedi. Kendisinden (Aynı parti) değil diye iptal ettirdi. Bakınız Yenimahalle ve Çankaya

• #1,263
Bağlum a da aynısının çıkacağını ön görüyor keçiören belediyesi mimarları 12 kat emsaller bazı yerde emsal 1 bazı yerlerde emsal 1.2 olacak tekrarlıyorum bu öngörüdür bu işi yapanların öngörüsü yoksa yine yapılacak imarın bozulacağını söylüyorlar kışlabaşının imarının bozulmasının önüne geçtiler
Bağlumun nereleri olabilir 12 kat.

• #1,264
Bağlum a da aynısının çıkacağını ön görüyor keçiören belediyesi mimarları 12 kat emsaller bazı yerde emsal 1 bazı yerlerde emsal 1.2 olacak tekrarlıyorum bu öngörüdür bu işi yapanların öngörüsü yoksa yine yapılacak imarın bozulacağını söylüyorlar kışlabaşının imarının bozulmasının önüne geçtiler
1 emsal olunca kaç kat 1.2 emsal olunca kaç kat oluyor.

• #1,269
hiç konuların bahsi geçmemişmi imarla ilgili o kadar kişi toplanmış
İmar konusu konuşuldu. Mimarlar odası odtü belediye ilgili biriminden oluşan ekibin jeolojik etüd çalışmalarına başladığını bu sefer iptal olmayacak şekilde düzenlenip çıkacağnı belirtiler. 50 metrelik yolu yapan firma yetkiliside çalışmalar hakkında bil verdi.

• #1,274
Tuncer Bey bilgiler için teşekkür ederiz.
Yol için ne söylendi acaba , yetkili bilgi verdi dediniz. O kısmı biraz daha açmamız mümkün mü ?
Çalışmaların başladığnı hızlı şekilde devam ettiği mahmudiye caddesinde ve bağlar caddesi kesişim bölümünde iki ayrı yerden çalışmaların sürdüğünü hava şartlarına göre dahada hızlanacağı söylendi. Hisar mahallesi muhtarı bağlar caddesi ve protokol yolu kesişimine mutllaka alt geçit üst geçit şeklinde bi şeyin yapılması gerektiğini hafta sonları trafiğin çok yoğun olduğunu söyledi. Başkan yardımcısı yol yapım çalışması devam ederken onunda ihalesinin yapılacagnı söyledi.

• #1,275
Çalışmaların başladığnı hızlı şekilde devam ettiği mahmudiye caddesinde ve bağlar caddesi kesişim bölümünde iki ayrı yerden çalışmaların sürdüğünü hava şartlarına göre dahada hızlanacağı söylendi. Hisar mahallesi muhtarı bağlar caddesi ve protokol yolu kesişimine mutllaka alt geçit üst geçit şeklinde bi şeyin yapılması gerektiğini hafta sonları trafiğin çok yoğun olduğunu söyledi. Başkan yardımcısı yol yapım çalışması devam ederken onunda ihalesinin yapılacagnı söyledi.

IMG_20250128_162440.jpg

• #1,276
Merhaba arkadaşlar.
Pursaklar Altınova yakınında 30 katlı geniş bir otel yapılıyordu. Araç ile geçerken gördüm. İlerleme yok gibi. O otelin akıbeti nedir ?

• Beğen
Tepkiler: Bedri18
  • #1,277
Saolun Tuncer Bey çok faydalı bilgilendirmeler.

İnşallah bu sene yaza doğru yol şekil kazanacak hızlanacaktır o zaman. Herkese beklediği emek verdiği kadar bol kazanç sağlasın inşallah bağlum yatırımları.

Konu görüntüleyen kullanıcılar