Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 67 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,328
Siz bence satın emlakcı çok ama çok vermiş oralar kadar para etmez bence hiç düşünmeyin.

• Beğen
Tepkiler: sdt0666
  • #1,329
Siz bence satın emlakcı çok ama çok vermiş oralar kadar para etmez bence hiç düşünmeyin.
Niyetim satıp ovacık yozgat bulvarında bi ev almak kiraya vermekti yakın çevrem pişman olursun dediler. Çok sürmez protokol yolundan sonra yapılaşmalar gelir yüksek kat imarlı diye caydırdılar sağlık olsun

• #1,330
Herkese Hayırlı Akşamlar . Bağlum villa imarlılarda fiyatı abartılmamış arsa arıyorum , imarsız tarlada olur ama m2 biraz daha yüksek olma koşuluyla mesela 300-400 m2 olabilir . Buradan kendi aramızda İnşllah bi yer bulacağımı düşünüyorum .

• #1,334
1000072374.jpg

• #1,338
Şehir dışındayız , yol ile ilgili birey söylendi mi acaba giden arkadaşlar bilgilendirirse çok makbule geçer.

• #1,339
Şehir dışındayız , yol ile ilgili birey söylendi mi acaba giden arkadaşlar bilgilendirirse çok makbule geçer.
Yol çalışmalarının devam ettiğni havaların normale dönmesiyle hızlanacağını söylediler. İmar çalşmalarının devam ettiğini daha ayrıntılı açıklamayı birdaha ki toplantıda imar müdürünün detaylı anlatacağını söylediler

Konu görüntüleyen kullanıcılar