Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 69 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,361
Teşekkür ederim Allah razı olsun Çok sagolasin 20 yıl oldu alali bir çöp çıkmadı bu gidişle satacam buralara 1 evin girmesi için Bi 10 yıldaha beklenmeye değer mi Baya uzağa benziyor şehir merkezine

• #1,363
Teşekkür ederim Allah razı olsun Çok sagolasin 20 yıl oldu alali bir çöp çıkmadı bu gidişle satacam buralara 1 evin girmesi için Bi 10 yıldaha beklenmeye değer mi Baya uzağa benziyor şehir merkezine
Sadece fikrim bu Mansur yavaş kendini ankaraya veremiyor gözü aklı başkanlıkta.. ülkede kriz varken bizler bi beş on sene daha bekleriz… not arsam yakacık kuzey yıldızında orası bağlumdan daha çabuk gelişeceğini düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: emre06
  • #1,364
Sadece fikrim bu Mansur yavaş kendini ankaraya veremiyor gözü aklı başkanlıkta.. ülkede kriz varken bizler bi beş on sene daha bekleriz… not arsam yakacık kuzey yıldızında orası bağlumdan daha çabuk gelişeceğini düşünüyorum
Mansur da Büyükşehire Pek de fazla Bi katki sağladığını düşünmüyorum Bir Taşıyıcı olarak Ankaranin her ilçe ve semtine gidiyorum Herkes de ayrı Bi sıkıntı Umarım Düzelir
Rica ederim. Evet biraz da anı yaşamak lazım :)

Rica ederim. Evet biraz da anı yaşamak lazım :)

Screenshot_20250306_125753_com_whatsapp_MediaViewActivity.jpg

• #1,366
O kırmızı çizgi bağlum mahalle sınırlarını gösterir nereyi seçtiyseniz uygulamada orayı kırmızı çizgi içerisinde gösterir.

• Beğen
Tepkiler: emre06
  • #1,368
50' lik yoldan haberi olan var mı? Asfalt serimi ya da herhangi bir başka gelişme gibi.

• #1,372
Selam Arkadaşlar Keçiören Şenyuva/Kışlabaşında bi gelişme varmi en son askıdaydı askıdan indi son durumu bilenler varsa burda Paylaşabilirmi?

• #1,373
50' lik yoldan haberi olan var mı? Asfalt serimi ya da herhangi bir başka gelişme gibi.
Başladı , şantiyesi kuruldu çalışmalar kış dönemi olduğu için ağır devam ediyor. En son bir dahaki mart ayına bitmesi lazım sözleşmeye göre o yüzden bahar ve yaz ayları ve önümüzdeki sonbaharda hızlı bi şekilde büyük bölümünün yapılması gerekiyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar