Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 79 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,563
IMG_4321.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Tuncer ve Hüsayin
  • #1,565
Emlakcılara sorarsanız 5.5 veya 6 ya gider derler. Satmayı düşünüyorsanız ihtiyaç da varsa 9 dan ilan verip aciliyetinize ve gelen tekliflere göre zamanla düşebilirsiniz
Geçen yıl çok ihtiyacım vardı,ilana koydum, emlakçının kardeşi ile pazarlık yaptık hatta, kredim çıkmadı dedi vazgeçti,bende sıkıntımı cözdüm,o yüzden artık satmayı düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mst
  • #1,570
Bu yol inşaatı neden belediyelerin gündeminde veya reklamlarında hiç yok? Ne sosyal medyada, ne de web sayfalarında hiç bir bilgi yok neredeyse. Millet imar neden çıkmıyor diye ses yükseltmesin diye mi bağlumu gündeme getirmiyorlar? Yoksa reklam için bitmesini mi bekliyorlar?
Ne olduğunu tam anlayamadık ama garip bir durum olduğu kesin.

• #1,572
Bu yol inşaatı neden belediyelerin gündeminde veya reklamlarında hiç yok? Ne sosyal medyada, ne de web sayfalarında hiç bir bilgi yok neredeyse. Millet imar neden çıkmıyor diye ses yükseltmesin diye mi bağlumu gündeme getirmiyorlar? Yoksa reklam için bitmesini mi bekliyorlar?
Ne olduğunu tam anlayamadık ama garip bir durum olduğu kesin.
İktidar durdurmasın diye olabilir. Bence bitmeye yakın paylaşacaklar...

Konu görüntüleyen kullanıcılar

• Kara