Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 86 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,702
Kamyonların park edildiği yere ilerde viyadük yapılır. Çünkü orda trafik yoğunluğu o kadar fazla olacak ki ışıklarda bekleme işi fazlalaşınca , zorunlu olarak viyadük yapacaklar. Çok değil 2 yıla görürüz. O yol Bağlumun kaderini değiştirecek. Bağlum merkezi yolun etrafına kayacak. Bakın Pursaklara; yolun geçtiği yerler nasıl canlanmış. Merkezde ki sıkışıklık o bölgelerde yok. İyi olacak, çok iyi.
Kasttetiğiniz yeri tam anlamadım

• Beğen
Tepkiler: TURAN46
  • #1,707
Buralarda 8 bin, 10 bin, 12 bin konuşuluyor ama ilan rakamları 5 bin lira civarında ve satılmıyor. İlanlar bekliyor. Emlakçılar uydurmuş diyelim, sahibi olarak satanlar da satamıyor. Bölgenin artık ayağa kalkması gerekiyor. Belediyeler değişiyor, başkanlar değişiyor, Bağlum yine aynı.

• #1,708
Üstadim fiyatları net olarak bilmiyorum, yerine göre 12yazanda var yerine göre 8 diyende
Bu 12 bin falan yazmanın bir etkisi oluyor mu. Oluyorsa benim orada yerim var, 15 bin yazıyım. Rağbet ve alıcılar piyasayı belirliyor. Aşağıda merkezde YAKACIK'ta 5000 liraya ruhsata açık konut imarlı yerler var. İlanlarda savrulup duruyorlar. Keşke 15 bin etse de satıp Çakırlar tarafında daire alsam.

• Beğen
  • #1,709
8 bin bile aslında hesaplı bir kaç aya bence 8 bine bile zor bulunur 50 lik yol bitince ve imar açılınca direk 15 bin kendi fikrim
Temenni ise az. Benim temennim 20 bin. Bağlum yine böyle iken birçok semt ortada yoktu. Şimdi o semtler 20 bine yer vermiyorlar. Ama Bağlum uygun adım yerinde marş. Yol yapıldı diye birden 15 bin eder mi, talep olur mu, kim alır bilmiyorum. İlanlarda 5-6 bine kamyonla. 1 ay bitince ilan siliniyor. Satılan yok.

• Beğen
  • #1,710
Yakacık ve Kuzey Yıldızı bölgesini karış karış bilirim. Mevki olarak neden o isimlerin verildiğini bilirim. Mercimek tarlası olduğu zamanları bilirim. Çevre yolu yapılmadan önceki zamanı bilirim. Definecilerin geldiği, kazdığı, bulduğu zamanları bilirim. Yakacık, Kuzey Yıldızı ve hatta Bağlum, şehir merkezine bu kadar yakın olup nasıl gelişmedi aklım almıyor. Bırakın arabayı, traktörün giremediği bölgeler villa oldu, lüks site oldu. Kapıdaki güvenliği aşıp içeri giremiyoruz, gel gör ki bu kuzey taraf ahır kokusuyla kaldı, hobi bahçeleri doldu, belediyeler zaten kendi haline bıraktı.

• #1,711
Çevre yolu yapılırken kırılan kepçeleri hatırlayan bir nesil varsa sohbet etmek isterim. Yatır var, evliya var diyerek, çevre yolunun kaydırıldığı dönemleri söylüyorum. Bağlum'un alt tarafının mercimek tarlası olduğu dönemler, at arabasıyla oradan Ulus'a geçilen dönemler.

• Beğen
  • #1,713
Çevre yolu yapılırken kırılan kepçeleri hatırlayan bir nesil varsa sohbet etmek isterim. Yatır var, evliya var diyerek, çevre yolunun kaydırıldığı dönemleri söylüyorum. Bağlum'un alt tarafının mercimek tarlası olduğu dönemler, at arabasıyla oradan Ulus'a geçilen dönemler.
yani soyledıklerınızle bır baglantı kuramıyorum yanlıs anlamayın...Olmadıgı olmayacagı anlamına gelmıyor ılk defa baglum da yol calısması yapılıyor ve bu denlı cıddılestı yol mevzusu...Sagolsun arkadaslar hergun fotograf atıyorlar ve gelısmelerı takıp edıyoruz ılanlardan bahsetmıssınız ılan tarıhlerıne baktınız mı hıc ne zaman verılmıs ılan aranıyordur adam satmıyordur yada emlakcılar fıyatları asagı cekıp almak ıstıyor olamaz mı ? BIldıgınız uzere arsa mafyaları var olumsuz yönde bölge manipüle edilip arsalar ucuzdan alınıyor alınmak ıstenıyor olamaz mı ? Arkadasa katılıyorum yol medeniyettir...

• #1,715
Fiyatlar sizin dediğiniz 12 binler 15 binler değil. İlan vermek kolay. Ben de şimdi 20 bin yazıyım.

Sadece yol yeterli değil. Devamı gelmeli. Her parsel yola cephe değil

• #1,718
Temenni ise az. Benim temennim 20 bin. Bağlum yine böyle iken birçok semt ortada yoktu. Şimdi o semtler 20 bine yer vermiyorlar. Ama Bağlum uygun adım yerinde marş. Yol yapıldı diye birden 15 bin eder mi, talep olur mu, kim alır bilmiyorum. İlanlarda 5-6 bine kamyonla. 1 ay bitince ilan siliniyor. Satılan yok.
Karşıyaka mahallesinde yüksek katlilarda 5 bine felan yer yok .he suda var herkes satar başka yerlerde 5 bine asfalt atılsın. Sonra herkes pişman olur verdiğine almak istesende bu fiyatlara bulamazsın ve satmaz çoğu kişide. Imarda çıkarsa tadından yenmez

• Beğen
Tepkiler: fanemre

Konu görüntüleyen kullanıcılar