Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 87 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,725
Yakacık da bu sene 80 tane inşaat ruhsatı için başvuru yapılmış.
Geçen sene ne kadarmış acaba, öğrenme şansınız var mı? Bence bu yol bu bölgeleri bir hazine gibi ortaya çıkaracak. Tabi her şey nasip işi ama altyapısı bitmiş bir yolun etrafı Müteahhitler için hedefte olur. Ankara ayaklar altında olacak, havadar olacak. Bir ateşleme gerekiyordu , bence yol bu ateşlemeyi sğlayacak. Hergün binlerce araba geçecek o yoldan, çevre yolunun yükünü alacak. Çevreyolundan Pursaklara bağlanan kavşaktan bu yola kolay bir bsğlantı yapılırsa tadından yenmez😀

Son düzenleme:
  • #1,726
Hayvan pazarının önünden geçen Mahmudiye caddesinin devamına , Pursaklar sınırında kalan bölgede yspılan villaları gören oldu mu? Oraya neden villa yapılır ki, sorsan her biri 20 milyon tl dir. Oraya villa yapan akıl, otobanı gören yerlere de koşa koşa gelir. Yeter ki imar çıksın, tek sorun bu bence.

• #1,731
Kuzey yıldızı mahallesinde mesire alanının orada bu yeni yapılan İvedik hurdacılar-havalimani yoluna cephe sayılır bir yerde dairem var. Satsam mi satmayip beklesem mi 1-2 yıl daha değerlenir mi çok kararsız kaldım. Sizin fikriniz nedir? Benim satıp almayı düşündüğüm yerler artıyor burası o kadar artmiyor gibi. Bu kadar sene bekledim hata mı yaptım bilmiyorum.

• #1,736
80 İnşaat demek yeni bir ilçe ortaya koymak demek. İMARLI alan zaten çok büyük bir alan değil. 80 İnşaat demek kamyonların vızır vızır olması demek. Deprem bölgesinde bile o kadar İnşaat olmuyor. Geçen sene yapılan İnşaat sayısı ya 8 dir ya 10 dur. 12 değildi.

• #1,738
80 İnşaat demek yeni bir ilçe ortaya koymak demek. İMARLI alan zaten çok büyük bir alan değil. 80 İnşaat demek kamyonların vızır vızır olması demek. Deprem bölgesinde bile o kadar İnşaat olmuyor. Geçen sene yapılan İnşaat sayısı ya 8 dir ya 10 dur. 12 değildi.
Evet 80 çok büyük bir sayı ama Yakacık ve Kuzey Yıdızında tahmini olarak 2000 parsel var, yılda 80 inşaat olmaz ama olsa bile 2000 parsel 25 sene sürer dolması

• #1,739
Nazar değmesin çok hızlı çalışıyorlar her gittiğimde yoldan geçerdim şimdi arsaya gecemiyorum 20 metre derine inmişler

20250525_184315.jpg

20250525_184313.jpg

• #1,740
Hayvan pazarının önünden geçen Mahmudiye caddesinin devamına , Pursaklar sınırında kalan bölgede yspılan villaları gören oldu mu? Oraya neden villa yapılır ki, sorsan her biri 20 milyon tl dir. Oraya villa yapan akıl, otobanı gören yerlere de koşa koşa gelir. Yeter ki imar çıksın, tek sorun bu bence.
Villaların üst tarafınada 644 adet konut var o projede. Karşı tarafdaki alan upem projesiydi değişmiş gibi son söylenenler kendin yap projesi olacak deniyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

• LdL