Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 88 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,741
Villaların üst tarafınada 644 adet konut var o projede. Karşı tarafdaki alan upem projesiydi değişmiş gibi son söylenenler kendin yap projesi olacak deniyor.
Bende onu anlamıyorum. Kimin ne işi olur orda, tek iyi tarafı gelen giden uçakları izlersin. Bağlum arazileri ona 5 basar. O yüzden imar çıksın şenlenir Bağlum. Bağlum adını da değiştirseler aslında iyi olur.

• #1,744
Dedemin çocukluğunda Yavlum ve Bavlum denirmiş. Yavlum, güzel yer anlamına geliyor. Eski Ankara zamanında Yavlum, Ankara'nın en güzel yeri olarak bilinirmiş. Tabipler, çiçeği ve otu buralardan temin edermiş. Bu yüzden ismi Yavlum olmuş. Tabi zamanla değişen dil ve lehçe ile Bavlu, Bavlun, Baglum(ğ ile değil) gibi isimler ile anılmış. Git gide Bağlum'a dönmüş. Bağlım diyen de çok.

Benim isim önerim ise "Alâmekân" .

• #1,745
Dedemin çocukluğunda Yavlum ve Bavlum denirmiş. Yavlum, güzel yer anlamına geliyor. Eski Ankara zamanında Yavlum, Ankara'nın en güzel yeri olarak bilinirmiş. Tabipler, çiçeği ve otu buralardan temin edermiş. Bu yüzden ismi Yavlum olmuş. Tabi zamanla değişen dil ve lehçe ile Bavlu, Bavlun, Baglum(ğ ile değil) gibi isimler ile anılmış. Git gide Bağlum'a dönmüş. Bağlım diyen de çok.

Benim isim önerim ise "Alâmekân" .
Bu da nargileci ismi gibi.

• #1,752
Merhabalar bu Bağlum da park papatya diye site var bir hevesle yatırım yapmak istedik.Mutahitle arsa sahipleri anlaşmazlığa düştü ve mahkemelik oldular.Sonuc ne olur hiçbir fikrim yok.Burasi ile ilgili bilgisi veya fikri olan var mi veya tanıdığı.Bizim hiç irtibat kuracağımız tanıdığımız da yok.Lutfen yardımcı olur musunuz

• Beğen
Tepkiler: TURAN46
  • #1,753
Ankara Keçiören'deki Bağlum Kurban Pazarı'nda denetime gelen İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine engel olmak isteyen satıcılar polise, taş ve sopalarla saldırdı. Çıkan arbedede polisler yaralanırken, saldırganlar gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da polislere saldıran 12 kişinin gözaltına alındığını ve 5 polisin hafif yaralandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Keçiören Bağlum Kurban Pazarı'nda polislere saldıran 12 şehir eşkıyasının gözaltına alındığını ve 5 polisin yaralandığını duyurdu.

ankaradaki_kurban_pazarinda_polise_saldiri_gozaltilar_var_1748271743_2712-low.jpg

• Beğen
Tepkiler: TURAN46
  • #1,755
Yiğenim de oradaydı. Memur, eksik evrak var demiş. Satıcı da, Çankırı Çorumluya sormuyorsun bana soruyorsun demiş. Memura ağır konuşmuş. Devreye polis girince olay çıkmış. Bağlum hep böyle olaylar ile anılmak zorunda mı.

• #1,758
Kuzey yıldızı mahallesinde mesire alanının orada bu yeni yapılan İvedik hurdacılar-havalimani yoluna cephe sayılır bir yerde dairem var. Satsam mi satmayip beklesem mi 1-2 yıl daha değerlenir mi çok kararsız kaldım. Sizin fikriniz nedir? Benim satıp almayı düşündüğüm yerler artıyor burası o kadar artmiyor gibi. Bu kadar sene bekledim hata mı yaptım bilmiyorum.
Arkadaşlar bir fikir verin lütfen bu yol biseyler katar mi bize?

• #1,760
Yani yol yapılıyor 6 şeritli sence değerlenmez mi ? Biz burda bişey desek seni etkilesek vebale girmiş oluruz o yüzden kendi kararını vermelisin.
Allah razı olsun dostum. Ne bileyim emlakçılar öyle bir konuşuyor ki protokol yolu değilmiş karayoluymuş falan sanki yani çok önemsiz gibi. Kime guvenecegimizi şaştık. İşini dürüst yapan da azaldı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar