Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 89 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,761
EMLakçının huyu böyle ben artık pek inanmıyorum onlara. Yalan dolanla para kazanıyorlar , hayrını da göreceklerini sanmıyorum. Yol bildiğin alternatif bulvar , trafik akış yüzdesi belli olunca belkide diğeri alternatif olacak bilemiyoruz bekleyip göreceğiz.

• #1,763
IMG_4407.jpeg

IMG_4408.jpeg

IMG_4407.jpeg

IMG_4405.jpeg

IMG_4406.jpeg

IMG_4409.jpeg

• #1,765
Yol herkesin bölgesine değer katacaktır 3 geliş 3 gidiş olan bir yol hiç kötü olur mu? Bunun analizini yapmasalar bulvar yolu açılmazdı bile bu yol işlek bir hale gelmesi durumunda yeri olanlar için büyük şans avm de gelir yatırımcıda mütahitte

• #1,767
Allah razı olsun dostum. Ne bileyim emlakçılar öyle bir konuşuyor ki protokol yolu değilmiş karayoluymuş falan sanki yani çok önemsiz gibi. Kime guvenecegimizi şaştık. İşini dürüst yapan da azaldı.
Aynı emlakçıya desen ki bir tarla alacağım, sana ilk söyleyeceği şey şurası güzel yolu var olacaktır

50 metrelik yol tabi ki mucize çıkarmayacak ama geçtiği bölgelere değer katacaktır

• #1,768
Selamün aleyküm arkadaşlar bugün Pursaklara gittim baya bı gelişmiş yeni yolun açildiği bölge kimse umursamizdi eğerki bı yol açilirsa o yol boyunca ticari konut alanları ile 5 yıla kalmaz dolar ...Bu arada kurban pazarı kavga çikti resmini gördüm çocukdum bundan bı 22 sene önce Keçiören kuyubaşina hayvan pazarı kurulurdu şimdi kuyubaşina güç yetmiyor yeni kentsellere oraya park yapıldı peşine ovaciğa taşindi Yozgat bulvarinin olduğu güzergah olabilir yapilaşma başladi az ilerisine aldılar sonra orda yapilaşma başladi bağluma geldi kurban pazarı yani demem o ki bı 5 yıl sonra belediye düzgün çalişir imar çalişmasini adam akıllı yaparsa bağlum çok hızlı gelişmeye açik bölge birden patlama yapar ama bunun için belediye başkani adam akıllı çalişacak.

• #1,769
4 gidiş 4 gelişi olan bir bulvar olacak yapılan yol. Pursaklar da yol kenarı nasıl şenlendiyse burası da şenlenecek. Yeter ki imar çıksın. İmar olmadan 20 yılda beklese bi cacık olmaz. Şu şehir plancılarını Allah bildiği gibi yapsın. Hep engellediler.olan bizim zamanımıza oldu. Lanet olsun, o karekterlilerin(!) dediği gibi olsun, ama çıksın artık imar.

• Beğen
Tepkiler: fanemre ve TURAN46
  • #1,770
4 gidiş 4 gelişi olan bir bulvar olacak yapılan yol. Pursaklar da yol kenarı nasıl şenlendiyse burası da şenlenecek. Yeter ki imar çıksın. İmar olmadan 20 yılda beklese bi cacık olmaz. Şu şehir plancılarını Allah bildiği gibi yapsın. Hep engellediler.olan bizim zamanımıza oldu. Lanet olsun, o karekterlilerin(!) dediği gibi olsun, ama çıksın artık imar.
O zaman imar olan yerler yolun pastasını çileğini yiyecektir ivedik yakacık kuzey yıldızı yakacık ovacık sınırı vs çoğu imarlı bölgeler hayırlısı bakalım buralardan sonra bağluma sıra gelir gibi geliyor bana

• Beğen
Tepkiler: TURAN46 ve Florit
  • #1,771
Allah razı olsun dostum. Ne bileyim emlakçılar öyle bir konuşuyor ki protokol yolu değilmiş karayoluymuş falan sanki yani çok önemsiz gibi. Kime guvenecegimizi şaştık. İşini dürüst yapan da azaldı.
Gardaş emlakçı kötülüyorsa kesin iyi şeyler olacak demektir,
1 Emlakçı
2 Galerici
Bunlar hangi yolu gösterirse tersi istikamet doğru olandır.

• #1,772
Gardaş emlakçı kötülüyorsa kesin iyi şeyler olacak demektir,
1 Emlakçı
2 Galerici
Bunlar hangi yolu gösterirse tersi istikamet doğru olandır.
Özellikle Bağlum'da gayrimenkul satan emlakçılar (Bağlum'daki emlakçılar değil bakın Bağlum'da gayrimenkul satan emlakçılar) çok sahtekar mesela zemin kattaki daireleri bahçeli daire diye satmalar, iskanı olmayan binayı iskanlı diye pazarlamak, binada oturan profil yerlerde iken sanki full nezih bir profil oturuyormuş gibi davranmalar vs.

• #1,773
Özellikle Bağlum'da gayrimenkul satan emlakçılar (Bağlum'daki emlakçılar değil bakın Bağlum'da gayrimenkul satan emlakçılar) çok sahtekar mesela zemin kattaki daireleri bahçeli daire diye satmalar, iskanı olmayan binayı iskanlı diye pazarlamak, binada oturan profil yerlerde iken sanki full nezih bir profil oturuyormuş gibi davranmalar vs.
Her mesleğin kötüsü çürüğü var.
Atıyorum siz eczacısınız, doktorda suç buluyorsunuz. Olmayan ilacı yazıyor diyorsunuz. İşine gelmeyen emlakçıyı kötülüyor. Emlakçılar da vatandaştan dertli... Bağlum'un sorunları çok daha büyük. Hükümetten ve belediyelerden destek görmüyor, proje görmüyor. Şehrin ortasında ama yalnız bırakılmış.

• #1,774
Bağlumdaki emlakçılar iyi diyorsun yani öyle mi ? Buna gülerim sadece . Bi insan emlakçı güzellemesi yapıyorsa ya emlakçıdır , ya da emlakçıdır.

• #1,776
Her mesleğin kötüsü çürüğü var.
Atıyorum siz eczacısınız, doktorda suç buluyorsunuz. Olmayan ilacı yazıyor diyorsunuz. İşine gelmeyen emlakçıyı kötülüyor. Emlakçılar da vatandaştan dertli... Bağlum'un sorunları çok daha büyük. Hükümetten ve belediyelerden destek görmüyor, proje görmüyor. Şehrin ortasında ama yalnız bırakılmış.
İyi attın ama eczacıyı tutturdun ama sanırım hiç emlakçı tezgahından geçmemiş.

• #1,777
Bağlumun emlakçılarındaki sorun tam olarak şu HIRS VE HEP BANA düşüncesi vizyon yok kimse bişey sormasın bilgilenmesin araştırmasın hemen alsın paramı versin gitsin mantığı ve bağluma en büyük kötülüğü bu tipler yapıyorlar kendileri bilgisiz ve bu bilgisizlikle üslupsuzlukla ilgisizlikle hizmet vermek yerine cebinden parayı çalacakmış hissiyatı yaratan zırtapozlar yüzünden bu halde . Yıllarca Esertepede emlakçılık yaptım samimiyetme inanın reklam yapmak gibide olmasın Bağlumda bi emlakçıyla işiniz olması gerekiyorsa Bağlum Han emlak Adem abiyi bulun kendisini tanıyın sonra karar verin her bir emlakçı o kalitede o donanım o bilgide ilgide zihniyette dürüstlükte olsa inanın arsa tarla ev almayacak birisi bile gider alım satım yapar . Ben dahil yıllarımı emlağa verdiğim halde bi sorunum olduğunda bağlumla alakalı çalarım her daim kapısını

• #1,778
Bağlumun emlakçılarındaki sorun tam olarak şu HIRS VE HEP BANA düşüncesi vizyon yok kimse bişey sormasın bilgilenmesin araştırmasın hemen alsın paramı versin gitsin mantığı ve bağluma en büyük kötülüğü bu tipler yapıyorlar kendileri bilgisiz ve bu bilgisizlikle üslupsuzlukla ilgisizlikle hizmet vermek yerine cebinden parayı çalacakmış hissiyatı yaratan zırtapozlar yüzünden bu halde . Yıllarca Esertepede emlakçılık yaptım samimiyetme inanın reklam yapmak gibide olmasın Bağlumda bi emlakçıyla işiniz olması gerekiyorsa Bağlum Han emlak Adem abiyi bulun kendisini tanıyın sonra karar verin her bir emlakçı o kalitede o donanım o bilgide ilgide zihniyette dürüstlükte olsa inanın arsa tarla ev almayacak birisi bile gider alım satım yapar . Ben dahil yıllarımı emlağa verdiğim halde bi sorunum olduğunda bağlumla alakalı çalarım her daim kapısını
Maalesef o emlakçıya gidip bu yolun durumunu sorduğumda, yol yapılmayacak iptal olacak dedi. Belediyeden bilgi aldım dedi. Neden böyle yaparlar anlamıyorum.
Mümkünse herkes araştırıp alsın, güvenmesin kimseye. Ne emlakçıya, ne de başkasına. Kendisi araştırsın, bence daha verimli olur. Bence yolun geçtiği yerler öyle böyle değil, çok gelişecek. Özellikle karşıyaka mah. ve Hisar mah. Manzara itibari ile daha çok prim yapabilir.

• #1,779
Bağlumdaki emlakçılar iyi diyorsun yani öyle mi ? Buna gülerim sadece . Bi insan emlakçı güzellemesi yapıyorsa ya emlakçıdır , ya da emlakçıdır.
Hayır aksine hem Bağlum'daki emlakçılar hem de Bağlum'da gayrimenkul satışı yapan Bağlum dışındaki emlakçıları kastettim, parantez içini yazmadığımda sanki sadece Bağlum emlakçılarını kastediyormuş gibi hissettiğimden özellikle her ikisini de kastettiğim anlaşılsın diye yazdım ki zaten Bağlum'daki emlakçılar da Bağlum'da satış yapıyorlar. Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayınız. Emlakçı değilim adım açık zaten 22 yaşında Üniversite öğrencisiyim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TURAN46

Konu görüntüleyen kullanıcılar