Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 90 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,783
Maalesef o emlakçıya gidip bu yolun durumunu sorduğumda, yol yapılmayacak iptal olacak dedi. Belediyeden bilgi aldım dedi. Neden böyle yaparlar anlamıyorum.
Mümkünse herkes araştırıp alsın, güvenmesin kimseye. Ne emlakçıya, ne de başkasına. Kendisi araştırsın, bence daha verimli olur. Bence yolun geçtiği yerler öyle böyle değil, çok gelişecek. Özellikle karşıyaka mah. ve Hisar mah. Manzara itibari ile daha çok prim yapabilir.
Ben ihale yapıldıktan sonra asfalt atılmadan aralık başında küçük bi yer aldım. İnşaat başlarsa artar diye. Uzun süredir takip ettiğimden fiyatları biliyordum o fiyatlardan aldım yine. Yol inşaatı başladı aylar gecti ama hala fiyatlarda oynama yok 6 ay önce 4 e aldığım yerden bugün 5 e alabiliyorum. Başka yerlerde 6 ayda yüzde 50 artmış. İmar belirsizliği yğzünden çift katlı otoban yapsalar yine en fazla en enflasyon kadar artıyor görünüşe göre

• Beğen
Tepkiler: TURAN46 ve Florit
  • #1,785
Ben ihale yapıldıktan sonra asfalt atılmadan aralık başında küçük bi yer aldım. İnşaat başlarsa artar diye. Uzun süredir takip ettiğimden fiyatları biliyordum o fiyatlardan aldım yine. Yol inşaatı başladı aylar gecti ama hala fiyatlarda oynama yok 6 ay önce 4 e aldığım yerden bugün 5 e alabiliyorum. Başka yerlerde 6 ayda yüzde 50 artmış. İmar belirsizliği yğzünden çift katlı otoban yapsalar yine en fazla en enflasyon kadar artıyor görünüşe göre
Eğer 6 ayda %50 prim yapan bir yer varsa, burayı sat 5'e, oradan al. Sadece 6 ay kaybetmiş olursun

5'e al, bir sene sonra 10, iki sene sonra 20 olur

Bize de söylersen seviniriz, neresi 6 ayda % 50 prim yapıyor, bizde alalım

• #1,786
Hayır aksine hem Bağlum'daki emlakçılar hem de Bağlum'da gayrimenkul satışı yapan Bağlum dışındaki emlakçıları kastettim, parantez içini yazmadığımda sanki sadece Bağlum emlakçılarını kastediyormuş gibi hissettiğimden özellikle her ikisini de kastettiğim anlaşılsın diye yazdım ki zaten Bağlum'daki emlakçılar da Bağlum'da satış yapıyorlar. Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayınız. Emlakçı değilim adım açık zaten 22 yaşında Üniversite öğrencisiyim
Estağfurullah , evet biliyorum eczacılık okuyorsun. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

• #1,787
Eğer 6 ayda %50 prim yapan bir yer varsa, burayı sat 5'e, oradan al. Sadece 6 ay kaybetmiş olursun

5'e al, bir sene sonra 10, iki sene sonra 20 olur

Bize de söylersen seviniriz, neresi 6 ayda % 50 prim yapıyor, bizde alalım
diyarbakırda mesela bir çok yer geçen yıl ağustosta dönümü 10 olan yerler şimdi 22-23, özel bir yerden bahsetmiyorum genel bir bölge, kardeşim almıştı ondan biliyorum ankaradaki konutlar da öyle demetevlerdeki evim gecen yıl bu zamanlar 4.5 ediyordu ben kasım sonunda 5700 e sattım şimdi 7 istiyorlar. Çoğu yerde arsa ve evler böyle. Bağlumun imarına özel bi uygulama var evet ama yıllardır beklenen bir de yol inşaatı vardı. İnşaatın başlamış olması tek seferlik de olsa bi sıçrama yapmalıydı onu da yapmadı. anlatmak isteiğim şey bu

Son düzenleme:
  • #1,788
arkadaşlar şu anda belirsizlik olduğundan dolayıı fiyatları emlakçılar belirliyor gibi gözüküyor.. fakat yol biter imar onaylanır ve bikaç güzel isim proje gelirse piyasa kendiliğinden oluşur .bu BÖLGE gecekondu bölgesi yada kentsel dönüşüm bölgesi olmadığından mantar gibi inşaat başlar hızlı bir yükselişi kendİ KENDİNE OLUŞTURUR.. bu arada 95 yılından beri emlak sekteründeyim yerim dedeardında bende beklemedeyim..

• Beğen
Tepkiler: Kara ve fanemre
  • #1,790
toplu konut parselleri en hızlı inşaatlaşma yaşanılacak yerlerdir ..4000 m2 den az yer olmadığından ..bknz antalya altıntaş bölgesi 4 sene önce tarladan ibaretti (imar durdurulmuştu) yerlerin mtresi3-4 bintl idi şimdi 35-50 bin bandında ...

• Beğen
Tepkiler: fanemre
  • #1,795
Kadın voleyboluna verilen değer, harcanan para, Bağlum'a verilse ve harcansa şu an dediğiniz fiyatlar olmuştu. Küme düşen voleybol takımı ile ilgili tek bir haber yapıldı mı

• #1,796
Kadın voleyboluna verilen değer, harcanan para, Bağlum'a verilse ve harcansa şu an dediğiniz fiyatlar olmuştu. Küme düşen voleybol takımı ile ilgili tek bir haber yapıldı mı
120 milyondan söz ediliyor. 120 milyona Bağlum'a 5-6 tane büyük iş sahası kurulurdu. Ya da 3-4 tane sağlık ocağı yapılırdı. 2-3 tane okul yapılırdı.

• İnanılmaz
Tepkiler: TURAN46
  • #1,797
Abiler hayırlı günler 91283/6 parsel numaralı arsam var 50 metrelik yol neresinden geçer geçerse arsaya değer katarmı arsam 276 metrekare değerlenirmi satmak istemiyorum 20 yıldır olan bi arsamız bilen abilerim beni bilgilendirirse sevinirim teşekkürler

• #1,798
Abiler hayırlı günler 91283/6 parsel numaralı arsam var 50 metrelik yol neresinden geçer geçerse arsaya değer katarmı arsam 276 metrekare değerlenirmi satmak istemiyorum 20 yıldır olan bi arsamız bilen abilerim beni bilgilendirirse sevinirim teşekkürler
Yol belli zaten orda görürsünüz 100mt sağında. O parselde uzun süredir 5bine ilan var 276m2 muhtemelen sizin hissedir. Çok daha fazla etmesi lazım ama ne hikmetse bi durgunluk var. İmar sonucunu bekleyip görecez artık.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TURAN46

Konu görüntüleyen kullanıcılar