Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 93 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,843
1000024551.jpg

• #1,846
Maşallah bugün hep guzel haberler geldi özlemişiz. Benim anlamadığım hepimiz bu haber nasıl iskalamisiz. Keçiören Şubat'ta onaylamış büyükşehir iki hafta once peki şimdi askı surecinde mi yoksa bakanlık sonrasi mi askıya çıkar ? Memoli arkadaşa haber icin teşekkürler.

• #1,853
Yahu belediye ye gidiyorum jeolojik etüd onayından sonra imar yapazağız diyor belediye mimarları resmi ağız yanıltıcı beyan verebilirmi

• #1,854
Ben Üniversite öğrencisi olduğum için yarınki toplantıya katılamayacağım, giden birisi Balıkçılar Caddesi ile Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi arasında neden 1 tane bile sosyal donatı arazisi olmadığını sorabilir mi? 91501 adanın arkası diyenler için o adanın arkası bu tepenin en üstü yaklaşık 40 50 M rakım farkı var.
17485350699548656667041902187850.jpg

• Beğen
Tepkiler: TURAN46
  • #1,858
Video altındaki yorumlarda imarı soran herkese belediye teker teker cevap vermiş. Yakın zamanda bilgilendirme yapacağız diye. Belki de etüd vs beklemeden onaylanması garanti bi planla daha erken gelecekler

• #1,859
Gariptir daha bugün uluharmanda bir ilanda yüzde 10 fiyat düştü bildirimi geldi sarısiteden. Abartılı bi rakam da değildi ilk ilan

Konu görüntüleyen kullanıcılar