Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 96 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,903
Bu ımar planı sonradan ıptal mı edıldı arkadaslar bazıları ıptal dıyor ama ben bu ımar planının ıptal edıldıgıne daır herhangı bır habere ulasamadım bılen varsa bılgılendırebılırmı sayet ıptal degılse en son paylasılan habere gore buradakı ımar planı kesınlesmıs oluyor

imar1.jpg

imar2.jpg

• #1,904
e-plan.gov.tr/e-plan/html/imarDurumu.html buradan sorgulama yapınca guncel olarak bu ımar planını kesınlesmıs olarak gosterıyor

• Beğen
Tepkiler: fanemre
  • #1,906
Bağlum merkez etap yani yapılaşmanın olduğu yer ile ilgili bir düzenlemeymiş. Atıfta bulunduğu tarihle ilgili bir düzeltme yapılmış. Bizim süreç zemin etüdü ve onaylalanması, sonrasında da yeni imar planı 2-3 yıl olarak devam ediyor. Selamlar…

• #1,908
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum az önce Keçiören belediyesi ile görüştüm bu çalışma yapılaşmanın olduğu bölge içinmiş yani aslında bizi ilgilendiren birşey yok burda. Bizim şu an yapmamız gereken bugün saat 2 de bağlum da görüşme var oraya gelebilen herkes gelsin bizim imar için herkes solesin ve başkana topluca yazalim belki hızlanır

Konu görüntüleyen kullanıcılar