Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 97 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,922
Jeolojik etüd çalışması şehircilik bakanlığına gitmiş 1 ay içinde çıkar deniyor. Parsellerde genel anlamda değişme olmayacakmış. Villalık arsalar çok katlıya dönmeyecek denildi. Çok katlılatfa kat düşmesi olmayacak denildi

• #1,923
Bağlumdan umudumu kestim ben.. o bölgeye karşı bir inat var veya zamanında yönetimdekiler oraya bir düğüm atmış olmalı ki gelen çözemiyor sorunlarını.. Yol yakacığa ivediğe kuzey yıldızına vs yarar ötesini bilmem bağlum sıkıntı

• #1,926
Jeolojik etüd çalışması şehircilik bakanlığına gitmiş 1 ay içinde çıkar deniyor. Parsellerde genel anlamda değişme olmayacakmış. Villalık arsalar çok katlıya dönmeyecek denildi. Çok katlılatfa kat düşmesi olmayacak denildi
Çok katlılar icinmi çevre şehircilik bakanlığından gelinir denildi ? Peki o geldikten sonra ne zaman belli olurmuş

• #1,928
IMG_20250530_152256.jpg

• #1,936
Arayıp sordum, iyi ihtimalle 2 sene dedi. Seçime yetişir mi dedim, yetişir gibi dedi. Yerel seçime 👍

• #1,939
Bağlumdan umudumu kestim ben.. o bölgeye karşı bir inat var veya zamanında yönetimdekiler oraya bir düğüm atmış olmalı ki gelen çözemiyor sorunlarını.. Yol yakacığa ivediğe kuzey yıldızına vs yarar ötesini bilmem bağlum sıkıntı
Keçiören merkez nüfusu taşımadığından Bağlum imara açılmak zorunda kalındı 2000 lerin başlarında, Devlet, halkın duyduğu gibi kaçtığı Keçiören adını taşımasından kaynaklı Bağlum'a nüfus getirecek herhangi bir şey yapmadı, üzerine şark kurnazı bölge emlakçısı bütün malı üstüne toplamak için fiyatları öldürdü, bununla beraber ucuzluk ile ne kadar çingene, pis insan varsa doluştu, üzerine hem Keçiören hem de Büyükşehir şehrin bütün pisliğini buraya yığdı. Böyle bir ortam varken de pek kimse buraya rağbet göstermedi. Şu anda yavaştan bu tablo değişmeye başladı, şehrin kalabalığından kaçmak isteyen doktor avukat vs. insanlar buralara gelmeye başladı. İnşallah yol Pursaklar'da olduğu gibi buraları da canlandırır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar