Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 98 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,947
Arkadaşlar bağlumdan bi halt olmaz ,bağlum sıkıntı yazan arkadaşları hiç ciddiye almayın.
Hiç kimse malını kötülemez , demekki burada bir yatırımı yok bu arkadaşların. Olmadığına görede ciddiye almanıza gerek yok. He deyin geçin . Bazı parti fanatikleri var ,diğer parti bişey yapınca olumlu da olsa zorlarına gidiyor. Hele ki onları hiç kâale almayın. Bakın bu mesaja geri cevap yazan arkadaşları not edin , gocunacak ve yazacaklar. Bunlar Bağlumlu değil bağlumda arsası vs de yok , ya fanatik ya emlakçı ya da yerini satıp değerlenmesini istemeyen narşist kimselerdir...

• #1,948
Kat yüksekliklerinde bir değişiklik olamayacak. Yoğunluk aynı kalacak.
O zman şehir plancıları odası tekrar itiraz eder ve süreç yine sekteye uğrar. Keşke onlarla konuşsalar da itirazı engelleseler. Zemin etüdünün çevre ve şehircilik bakanlığına gitmesi çok iyi olmuş. Bizim yazmamız gereken yerler varsa yazalım , hızlandırmak için.

• #1,952
Bunun Bağlum için bir önemi olur mu?
Screenshot_20250530_204642_Instagram.jpg

• #1,954
Bugünkü toplantıda bende vardım üzülerek söylüyorum kendi düşüncem bu yol açılsada bu belediye yüzünden bağlum dan bi halt olmaz olumduz yazan arkadaşlara katılıyorum bozuk yola Mısır dökmekten 4 tane çöp kovasını koymamak için bin takla atan belediyeden bi çaçık olmaz bu bağlum büyülü basiteti bağlı herkese iyi geçeler

• Beğen
Tepkiler: Florit
  • #1,956
O zman şehir plancıları odası tekrar itiraz eder ve süreç yine sekteye uğrar. Keşke onlarla konuşsalar da itirazı engelleseler. Zemin etüdünün çevre ve şehircilik bakanlığına gitmesi çok iyi olmuş. Bizim yazmamız gereken yerler varsa yazalım , hızlandırmak için.
Şehir plancıları odası ile görüşüyor musunuz? diye bir soru geldi. İmar müdürü şehir plancıları odasının itiraz etmemesi için onlarla sürekli görüşüyoruz, onların ne istediğini biliyoruz dedi.

• #1,957
Yolu ve imarın açılması belediye yeterli hizmet getirmese de bölgede yapılaşmanın başlamasını sağlar. Yapılaşma başlayınca da belediyeler ister istemez hizmet getirir. Ayrıca şuan bizim için öncelikli olan imar. Belediyenin iyi hizmet üretmesi ikinci planda diye düşünüyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar