Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 99 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,961
O zman şehir plancıları odası tekrar itiraz eder ve süreç yine sekteye uğrar. Keşke onlarla konuşsalar da itirazı engelleseler. Zemin etüdünün çevre ve şehircilik bakanlığına gitmesi çok iyi olmuş. Bizim yazmamız gereken yerler varsa yazalım , hızlandırmak için.
Şehir planlamacılar itiraz etse bile jeolojik etüd bittiği için mahkeme bozsa bile 5 ayda yeni imar yapılır artık bağlumun makus talihi bitmiştir jeolojik etüd bittiğine göre bu iş fazla uzamaz gelecek yıl bağlumda arsası olanlara para yağacak şimdiden hayırlı olsun

• #1,962
Şehir planlamacılar itiraz etse bile jeolojik etüd bittiği için mahkeme bozsa bile 5 ayda yeni imar yapılır artık bağlumun makus talihi bitmiştir jeolojik etüd bittiğine göre bu iş fazla uzamaz gelecek yıl bağlumda arsası olanlara para yağacak şimdiden hayırlı olsun
Yeni jeolojik etüd şartı imarı geciktirdi buda bitti bağlum halkının gözü aydın benimde arsam var allah bana hayırlısıyla yedirsin

• #1,969
Dikkatinizi birşey çekiyormu ? Toplantı imar ile alakalıydı bunun temel sebebi bizlernin belediyeyi sık sık arayıp rahatsız etmemiz ve bu istek yoğunluk durumundan böyle bişeye başvurdular nacizane kendi fikrim böyle devam ediyoruz …
sık sık belediye imar müdürlüğünü arayıp takip etmemiz gerekiyor ben şahsen 3/4 ayda bir gidip yüz yüze görüşüyorum arada da telefonla arayıp durum hakkında bilgi alıyorum.

• #1,970
Benim anlamdığım şey şu, dünkü imar toplantısında çok katlılara değişmeyecek dedi katılan arkadaşlar. Aynı zamanda da şehir plancılarının ne istediğini biliyoruz demişler. İtirazın başlıca sebebi çok katlılar ve nüfus yoğunluğunun çok artması olurken, nasıl oluyorda şehir plancıları buna itiraz etmeyecek anlamıyorum.

• #1,971
Kocaman forumda cogu kisi bu ımar planının(Bağlum/Hisar/Karakaya/Karşıyaka Mahallelerine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı) iptal edildigini soyluyor kac defadır soruyorum neden 1 kisi bile iptal edildigine dair bir sey paylasmıyor ıptal edıldıgıne daır elınde herhangı bır bılgı olan varmı ?

• #1,972
ŞubeİlYılKonuDurum
ANKARAANKARA2023BAĞLUM 1-2. ETAPLAR NİP-UİP İPTALİDevam Ediyor
ANKARAANKARA2022KEÇİÖREN BAĞLUM MİLLET BAHÇESİ PLAN İPTALİDevam Ediyor
ANKARAANKARA2021BAĞLUM 2. ETAP NİP - UİP İPTALİDevam Ediyor
ANKARAANKARA2021BAĞLUM 1. ETAP NİP - UİP İPTALİDevam Ediyor
ANKARAANKARA2015BAĞLUM 2. ETAP NİP - UİP İPTALİBitti

• #1,973
ŞubeİlYılKonuDurum
şehir plancıları ankara sayfasından aldım açtıkları davalar davanın devam edip etmediği konusu açılış yılı yazıyor

• #1,975
ŞubeİlYılKonuDurum
İktidarın yaptığı her şeye itiraz her şeye dava 😀

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Karaca
  • #1,976
peki bu Bağlum/Hisar/Karakaya/Karşıyaka Mahallelerine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planının ıptal edıldıgı nerede yazıyor

• #1,977
Kocaman forumda cogu kisi bu ımar planının(Bağlum/Hisar/Karakaya/Karşıyaka Mahallelerine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı) iptal edildigini soyluyor kac defadır soruyorum neden 1 kisi bile iptal edildigine dair bir sey paylasmıyor ıptal edıldıgıne daır elınde herhangı bır bılgı olan varmı ?
Yazılanları okumoyurmusunuz. İptal edildiği jeolojik etüdün yapıldığı çevre şehircilik bakanlığına gönderildiği yeni imar planın yakın zamanda çıkacağı genel anlamda değişiklik olmadan, planların onaylanıp ruhsatların açılacağı ile ilgili bilgiler paylaşılıyor

• #1,978
Yazılanları okumoyurmusunuz. İptal edildiği jeolojik etüdün yapıldığı çevre şehircilik bakanlığına gönderildiği yeni imar planın yakın zamanda çıkacağı genel anlamda değişiklik olmadan, planların onaylanıp ruhsatların açılacağı ile ilgili bilgiler paylaşılıyor
  • Keçiören Belediye Meclisi, 01.11.2022 tarih ve 551 sayılı kararıyla bu planı onaylamıştır.
  • Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, 10.01.2023 tarih ve 103 sayılı kararıyla planı onaylamıştır.
  • Plan, 03.07.2023 tarihinden itibaren 1 ay süreyle askıya çıkartılmıştır.
  • Askı süresi içerisinde yapılan itirazlar, Keçiören Belediye Meclisi’nin 04.08.2023 tarihli ve 360 sayılı kararı ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 10.10.2023 tarihli ve 1394 sayılı kararı ile reddedilmiştir. Bu nedenle, plan kesinleşmiştir.

Ben de dıyorumkı bak bu bılgı sende bu sekılde bır bılgı verebılır mısın yanı ben resmı bı yazı gormedım ondan soruyorum

• #1,979
  • Keçiören Belediye Meclisi, 01.11.2022 tarih ve 551 sayılı kararıyla bu planı onaylamıştır.
  • Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, 10.01.2023 tarih ve 103 sayılı kararıyla planı onaylamıştır.
  • Plan, 03.07.2023 tarihinden itibaren 1 ay süreyle askıya çıkartılmıştır.
  • Askı süresi içerisinde yapılan itirazlar, Keçiören Belediye Meclisi’nin 04.08.2023 tarihli ve 360 sayılı kararı ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 10.10.2023 tarihli ve 1394 sayılı kararı ile reddedilmiştir. Bu nedenle, plan kesinleşmiştir.

Ben de dıyorumkı bak bu bılgı sende bu sekılde bır bılgı verebılır mısın yanı ben resmı bı yazı gormedım ondan soruyorum

Screenshot_20250531-153437.jpg

Screenshot_20250531-153600.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar