Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İmkanım olsa bu fiyatlara baya yer alırdım. Şuan sadece arsada değil genel anlamda piyasa durgun parası olan için fırsat gibi. Normal değeri en az 8000 civarı.
Bulvar cepheliler iyi tamam da yerlerde kayma olursa korkusu var. Belki de belediye yerleri çorba edecek. Ön tarafları kendine alacak. Benzinlik ve otel konuşuluyor.
6-8 yıl demen lazım. 1 hafta önce inşaat ruhsatı 10 yıl sonra diyordun BEDRİ bey 1 haftaya kadar 6 kat meselesinde de yorum güncellemeni bekliyoruz Sen 6 kat vs. diyerek kelepir mal bulamayacaksın. İstimlak olacak falan dersen belki muradına erersin
Okuduğun yeri değiştir. 6-8 aya ruhsat olur demedim. Plan çizimini dedim. Çizecekler de nolacak .d Yine itiraz yine dava. Onaya git gel ortada bohça gibi sallanacak.
Güzel bi plan çıkarsa kılçıksız geçer. Turgut efendi milletin malına çökmeye çalıştığı için bu iş bu kadar uzadı. Bu yönetim imar konusunda daha bilinçli. Ben iyi bişey çıkacağına inanıyorum
Bakalım yeni yönetim de çökecek mi.
Çevre yolu kenarları avm, benzinlik vs olursa şaşırmam. Basarım itirazı ve davayı. İnşallah Sedat beyin dediği şekilde olur.