Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri | Sayfa 16 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Keçiören İlçesi Ovacık Mahallesi sınırlarında bulunan “Ovacık Parkı” isminin “Pir Sultan Abdal Parkı” olarak değiştirilmesi konusuna ilişkin İsimlendirme Komisyonu Raporu.

Ne büyük iş 😀

• Beğen
Tepkiler: xşahin
Yenimahalle İlçesi İvedik Mahallesi Karayolları Kampüs Alanı ve çevresinde
1/5000 ölçekli nazım imar plan değişikliğine yapılan itirazlara ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Yenimahalle İlçesi İvedik Mahallesi Karayolları Kampüs Alanı ve çevresinde
1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliğine yapılan itirazlara ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

İVEDİK TARAFI için mühim bir gelişme

Son düzenleme:
Bulvar yolu çalışması

IMG_2504.jpeg

IMG_2503.jpeg

IMG_2502.jpeg

IMG_2499.jpeg

IMG_2500.jpeg

IMG_2501.jpeg

Bundan sonra bizi ne bekliyor sizce ?
Bildiğim şekilde sürecin nasıl olacağını anlatayım. Eğer itirazlarla ilgili genel planı etkileyecek bir mahkeme süreci olmazsa (olacağını sanmıyorum) parsellerle ilgili şahsi davalar ve süreçler olabilir genel planı etkileyecek bir şey çıkmaz diye umut ediyorum. Böyle olduğunu varsayarsak bundan sonra parsellerde kimlerin olduğu ile ilgili bi paylaşım yapılacak ve onaylanacak. Bunu da başlayan inşaatlar takip edecek. Sanıyorum önce bağluma çıkan yola cephe olan parsellere firmalar teklifini yapacaktır. Parsellerde kaç kişinin olduğu da anlaşmak kolay olacağı için firmaların öncelikli tercihi olur.

Bilmeyen konuşmasın kardeşim! Daire adedini etkilemez ama tek blok olacak yere 6 kat olması durumunda en az 2 blok yapılması gerekir. Dolayısıyla site içerisindeki otopark, yeşil alan gibi alanlarda daralmaya yol açar. Bu durum klasik apartman dairesi görünümü verir. 6 KATA DÜŞÜRÜLMESİNİ KABUL ETMEK KESİNLİKLE MÜMKÜN DEĞİL. İTİRAZSA İTİRAZ, DAVA İSE DAVA.. MADEM YÜKSEKLİK NOKTASINDA YAPILACAK BİŞEY YOK O ZAMAN VATANDAŞIN HAK KAYBININ GİDERİLMESİ ADINA SANAYİ/DEPOLAMA VASFINA GEÇİRİLMELİDİR..
Sanayi depolama yapılırsa 200 den aşağı itiraz olmaz.

Bildiğim şekilde sürecin nasıl olacağını anlatayım. Eğer itirazlarla ilgili genel planı etkileyecek bir mahkeme süreci olmazsa (olacağını sanmıyorum) parsellerle ilgili şahsi davalar ve süreçler olabilir genel planı etkileyecek bir şey çıkmaz diye umut ediyorum. Böyle olduğunu varsayarsak bundan sonra parsellerde kimlerin olduğu ile ilgili bi paylaşım yapılacak ve onaylanacak. Bunu da başlayan inşaatlar takip edecek. Sanıyorum önce bağluma çıkan yola cephe olan parsellere firmalar teklifini yapacaktır. Parsellerde kaç kişinin olduğu da anlaşmak kolay olacağı için firmaların öncelikli tercihi olur.
Bilgiler için çok teşekkür ederim

Bedri18… 6 kat olacak vs. diye ortamı konsolide etmeye çalışıp metresi 4000 den teklifte bulunman niyetinin ne olduğunu ayan beyan gösterdi.. Ruhsata 10 yıl var demen ise pastanın üstündeki çilek olmuş 😁 Şu bulvar bi ete kemiğe bürünsün sonrasındaki hareketliliği hep beraber göreceğiz. İmar planı ise maksimum 2 yıla tamamlanır. Ben sanayi depolama olmasını canı gönülden isterim ama nasip işi bu iş. Çevremde o bölgede yatırımı olan herkes keşke sanayi depolama olsa diyor. Bu 200 kişi kimmiş çok merak ettim 😁 Bekleyip görelim bakalım..

Şuan o zamanki şartlardan çok uzaktayız üstadım. 6 kat meselesi fikirleri değiştirdi. 6 kat sıkışık nizam oluşturur. Daire fiyatlarında aşağı yönlü en az %30 fark yaratır. Hali hazırda imar planı topyekün iptal edildi. Kazanılmış bi hak olmadığı için belediyenin arsa niteliklerini değiştirmek kaydı ile yeni bir plan çıkartma hakkı var. Ben arsaların konumuna göre konut, ticari ve sanayi/depolama şeklinde çeşitliliği bol olan bambaşka bir plan çıkabileceğini düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı ne ise olsun..

Bedri18… 6 kat olacak vs. diye ortamı konsolide etmeye çalışıp metresi 4000 den teklifte bulunman niyetinin ne olduğunu ayan beyan gösterdi.. Ruhsata 10 yıl var demen ise pastanın üstündeki çilek olmuş 😁 Şu bulvar bi ete kemiğe bürünsün sonrasındaki hareketliliği hep beraber göreceğiz. İmar planı ise maksimum 2 yıla tamamlanır. Ben sanayi depolama olmasını canı gönülden isterim ama nasip işi bu iş. Çevremde o bölgede yatırımı olan herkes keşke sanayi depolama olsa diyor. Bu 200 kişi kimmiş çok merak ettim 😁 Bekleyip görelim bakalım..
fiyatları ben mi belirliyorum. 4 binden de gitmiyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar