İtfaiye yoldayken İETT'ye ait yol yardım kamyonu müdahale etmiştir muhtemelen. O araçta da hortum var sanırım.
İETT'ye itfaiye arabası lazım @emreunel159 itfaiye istanbul trafiğinde teleport olamıyor diyorsun. ama IETT'ye ait ford f max kurtarıcı teleport olabiliyor.İtfaiyeden önce İETT'ye ait Ford F max kurtarıcı müdahale etmiştir muhtemelen. O araçta da söndürme sistemi var sanırım
Metrobüs hattında sürekli devriye atıyor o araçlar. Bir doblo bir de F max görmüştüm geçenlerde.İETT'ye itfaiye arabası lazım @emreunel159 itfaiye istanbul trafiğinde teleport olamıyor diyorsun. ama IETT'ye ait ford f max kurtarıcı teleport olabiliyor.
Yanlış hatırlamıyorsam Avcılar Üniversitesi durağında Avcılar garajından gelen metrobüslerin orda duran Elektrikli bir araç vardı markası Renault olması lazımdı ne işe yarıyor bilmiyorumMetrobüs hattında sürekli devriye atıyor o araçlar. Bir doblo bir de F max görmüştüm geçenlerde.
UGETAM veya bilgi işleme ait olabilir. Asansörleri ve akbil cihazlarını kontrol etmek için geliyorlar.Yanlış hatırlamıyorsam Avcılar Üniversitesi durağında Avcılar garajından gelen metrobüslerin orda duran Elektrikli bir araç vardı markası Renault olması lazımdı ne işe yarıyor bilmiyorum
Sefaköy-Beylikdüzü metrosu yapılsaydı eğer o güzergahtaki metrobüs durakları kapatılırdı, o bölgedeki araç trafiği rahatlardı ve metrobüs hattı kısalırdı. Zaten çok uzun bir hat. Bir metro, tren ve metrobüs hattının çok uzun olması hiç iyi bir şey değil. Bir aksilik çıktığı zaman bütün hat etkilenir ve binlerce yolcu mağdur olur. Bir de birisi metrobüsü Silivri'ye uzatacağını söylüyordu. Asla Silivri'ye uzatılmaması gerekiyor.Keşke göreve gelir gelinmez Sefaköy - Beylikdüzü demiryolu (metro) hattına bir şekilde başlansaydı. Böylelikle 2022’de metrobüs hattına yeni araçlar da almak zorunda kalınmazdı belki. Ciddi bir destek hattı olmadan bu hattın sağlıklı işlemesi maalesef mümkün değil.
10 dk da bir kalkan max 5-6 vagonlu bir metro için metrobüs durakları kapatılmazdı. Metrobüs dakikada 4-5 araç geçiyor ve full kapasiteli 100 den fazla yolcu alıyor Metroya kıyasla çok fazla sayı. Tüm yük metroya binerdi ve yine yolcular mağdur olurdu. Metrobüs hiçbir şartlar altında kısaltılmaz aksine uzatılması bile fena olmazSefaköy-Beylikdüzü metrosu yapılsaydı eğer o güzergahtaki metrobüs durakları kapatılırdı.
Şuanki haline dayanmıyor nasıl daha uzun haline dayacak derseniz:10 dk da bir kalkan max 5-6 vagonlu bir metro için metrobüs durakları kapatılmazdı. Metrobüs dakikada 4-5 araç geçiyor ve full kapasiteli 100 den fazla yolcu alıyor Metroya kıyasla çok fazla sayı. Tüm yük metroya binerdi ve yine yolcular mağdur olurdu. Metrobüs hiçbir şartlar altında kısaltılmaz aksine uzatılması bile fena olmaz
Renault Duster.Yanlış hatırlamıyorsam Avcılar Üniversitesi durağında Avcılar garajından gelen metrobüslerin orda duran Elektrikli bir araç vardı markası Renault olması lazımdı ne işe yarıyor bilmiyorum
İETT içinde normal işletmenin dışında ayrıca Metrobüs ve Elektrikli Araçlar Dairesi bulunuyor.1) İETT gibi Metrobüs Sistemi ayrı bir başkanlık altında oluşturulmalı. Sadece burayla ilgilenecek yöneticiler olmalı
İETT'den bağımsız olmalı demek istemiştim. Marmaray gibi. Kimseye bağımlı olmayacak her işi kendilerine göre yapacaklar. Ayrı bütçeleri olacak ve her şeyi o bütçeye göre planlayacaklar. İETT'den bağımsız bütçesi olmalı. Bu sayede metrobüse araç alımı şehir içini etkilemez.İETT içinde normal işletmenin dışında ayrıca Metrobüs ve Elektrikli Araçlar Dairesi bulunuyor.
Bunu eski yönetim yapmayı planlıyordu.İETT'den bağımsız olmalı demek istemiştim. Marmaray gibi. Kimseye bağımlı olmayacak her işi kendilerine göre yapacaklar
Bu da mı yandı?M4837 - Günün ilk seferine başladıktan 9-10 durak sonra yangın sistemi devreye girmiş.
34AS_D_D0 (5111)
12:29 - SÖĞÜTLÜÇEŞME
(12:29 - -)
MECİDİYEKÖY (900091)
YANGIN SİSTEMİ DEVREYE GİRDİ
İlk zincirlikuyu yokuşunda patatesi çıkarMetrobüse CRRC art gelsin işte onlar yanmaz klimaları Antarktika gibi.