Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Beylikdüzü- Söğütlüçeşme Metrobüs Hattı | Sayfa 8 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Beylikdüzü- Söğütlüçeşme Metrobüs Hattı

Olursa Böyle Olabilir:
Esenkent - Bahçeşehir - Tahtakale - Altınşehir - Olimpiyat - İETT İkitelli Garajı - İkitelli - İSTOÇ - Göztepe - 42 Evler - Giyimkent - Cumhuriyet Mahallesi - Karayolları - Gazi - Binevler - 5. Levent - Hasdal - Kağıthane - Ali Sami Yen Spor Kompleksi - Seyrantepe - FSM - Kavacık - Hekimbaşı - Dumlupınar - İnkılap - Ümraniye - Armağanevler - Çamlık - Yenişehir - Yeni Çamlıca - Dudullu - Ferhatpaşa - Büyükbakkalköy - Sancaktepe - Akpınar - Hasanpaşa - Sultanbeyli - Fatih Mahallesi - Hamidiye - Akşemsettin - Harmandere - Sabiha Gökçen
1742508688784.png

Bugün Uzunçayır dan karşıya geçtim .. ; hava soğuk olmamasına rağmen ya ısıtıcı açıktı ya da aracın normal ısısı ısıcaktı . Rahat karşıya geçtim onun dışında ; yer de buldum

20250331_114244.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Autobus ve İettci
Metrobüs anonsları düzensizden beter olmuş. Bir araçta farklı anonslar başka araçta farklı anonslar var. Bi yerine oturtulamadı gitti.

• Beğen
Tepkiler: İettci
Ünalan Metrosundan Uzunçayır a çok yakın değilmiş 700 metre epey bir mesafe . Burada aktarma yapmayı düşünecekler bunu da dikkate almalı

Üsküdar'ın Ünalan Mahallesi'nde D.100 Uzunçayır Kavşağı'nda yer alan istasyonun 1 nolu Ünalan Mahallesi, 2 nolu AVM, 3 nolu Batı Metrobüs, 4 nolu Doğu Metrobüs ve 5 nolu Fikirtepe Mahallesi olmak üzere toplam 5 adet girişi bulunmaktadır. İstasyonun 1, 2, 3 ve 4 nolu girişleri D100'ün kuzeyinde, 5 nolu girişi ise güneyinde yer almaktadır. 3 nolu giriş yapısı 2016 yılında hizmete açılmıştır. Bu girişle birlikte metrobüs istasyonuna erişim sağlamak kolaylaşmıştır. İstasyondaki tüm girişler konkors yapısına yaya altgeçitleriyle erişim sağlamaktadır. 1 nolu giriş yaklaşık 45 m uzunluğunda olup diğerlerinden farklı olarak aç-kapa tünel yapısındadır. 2, 3 ve 4 birbirlerine sırasıyla yaklaşık 130 m, 140 m ve 190 m uzunluğundaki toplam 460 m uzunluğunda bir yaya altgeçidi ile; 5 nolu giriş ise yaklaşık 80 m uzunluğundaki konkors yapısına bağlanmaktadır. Bu sayede tüm girişler, konkors yapısına erişim sağlayabilmektedir. İstasyonda 21 adet yürüyen merdiven, 7 adet asansör ve 6 adet yürüyen bant bulunmaktadır.

İstasyonun platform katı ve yaya altgeçitleri tünel; turnike katı, teknik katları ve girişleri aç-kapa yöntemi ile inşa edilmiştir.
İstasyondan Uzunçayır Metrobüs İstasyonu'na yaklaşık 700 metre yürüme mesafesi olup, istasyonlar arası aktarma imkânı vardır.
İstasyonları birbirleriyle ve Akasya AVM ile bağlantı sağlayan yaya alt geçidi bulunmaktadır. İstasyonun çevresinde Park et-Devam et uygulamasına hizmet veren İSPARK Otoparkı ile Uzunçayır Metrobüs İETT Peronları bulunmaktadır.

• Beğen
Tepkiler: 59Yunus34
Metrobüs yazılı plakalıklar tekrardan yapılsa güzel olur :)

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Tepkiler: 59Yunus34
Bugün Avcılar'da iki adet Metrobüs olayına 76D hattında şahit oldum.

1- Metrobüs arızası.
2- Kaza. Akia, CapaCity'e arkadan çarpmış. Geçmiş olsun. Kaza ile çekebildiğim fotoğrafları atacağım.

Denizköşkler Metrobüs'te yoğunluk var şu an.

• Beğen
Tepkiler: İettci
Metrobüs yazılı plakalıklar tekrardan yapılsa güzel olur :)
Tabela olarak, eskiden vardı. Hatta 2022'de bir Phileas'ta gördüm en son. Bunu sadece Phileas ve O530'lar (Citaro ve Capacity) kullanıyordu. Halen daha yüklü olabilir (Gorba tabelalı ise). Conecto'larda yok.

• Beğen
Tepkiler: Autobus

Konu görüntüleyen kullanıcılar