Serdar_Vader
Paylaşımcı Üye
Oraya niye gitsin ki. Yetki alanı dışında. Tamam, İstanbul ve Kocaeli'nin birbirlerinin sınırına giren ya da geçen bazı istisna hatları var ama, metrobüs yapacak kadar da değil hani.
Otoyolu daraltmak yerine HIZRAY yapılsa daha avantajlı olur.
Birkaç araçta robotik "Bir Sonraki Durak" diye anons yapılıyordu. Bir tane Akia'da denk gelmiştim böyle anonsa.Metrobüs anonsları düzensizden beter olmuş. Bir araçta farklı anonslar başka araçta farklı anonslar var. Bi yerine oturtulamadı gitti.
Bu akia lar uzay mekiğini andırıyor. Phileas'dan daha havalı bence.Bugün Uzunçayır dan karşıya geçtim .. ; hava soğuk olmamasına rağmen ya ısıtıcı açıktı ya da aracın normal ısısı ısıcaktı . Rahat karşıya geçtim onun dışında ; yer de buldum
Ekli dosyayı görüntüle 67485
Tabela olarak, eskiden vardı. Hatta 2022'de bir Phileas'ta gördüm en son. Bunu sadece Phileas ve O530'lar (Citaro ve Capacity) kullanıyordu. Halen daha yüklü olabilir (Gorba tabelalı ise). Conecto'larda yok.Metrobüs yazılı plakalıklar tekrardan yapılsa güzel olur![]()
Işıktan mı öyle görünüyor bilmiyorum ama aracın boyasında renk farkı var gibi mesela sağ stop bölgesiye sol stop bölgesi arasında
evet daha koyuIşıktan mı öyle görünüyor bilmiyorum ama aracın boyasında renk farkı var gibi mesela sağ stop bölgesiye sol stop bölgesi arasında