Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Umarım . Bu şekilde devam edemezler , hergün en az 7-8 sefer iptali var . Hiç çalışmasalar daha iyi , zaten hepi topu 16 sefer var . Senin söylediklerine güveniyorum inşallah doğru söylüyorsundur Yoksa yaktın bizi
Yayla mahallesi için bunu neye dayanarak söyledin diyeceksin bir şeye dayanmadan kulaktan dolma bilgi ile yazmıyorum semih bey 24 Ocak'ta İETT sultangazi ve istanbul planlama sorumlusu yayla muhtarını ziyarete geldi bu kişilerin yaylaya gelmesi randevü oluşmasında emeği geçen yaylada iki kişi var 1 kişi İBB ödül almış bir genç arkadaş İBB 2024 proje 1 cisi yayla mahallesinde oturuyor 2 cisi ise yayla mahallesi muhtarı bu 2 kişinin büyük emekleri ve girişimleri ile İBB ve iett planlama ekibi yayla yı ziyaret etti yakında neler olucak bunları görücez
İett düzenlemeler olucak yakın zamanda bu bölgede önce önemli olan minibüsleri ukome kabul edicek mi bu konu bu kabul olursa sonra İETT düzenleme gelir peşine
Yayla mahallesi için bunu neye dayanarak söyledin diyeceksin bir şeye dayanmadan kulaktan dolma bilgi ile yazmıyorum semih bey 24 Ocak'ta İETT sultangazi ve istanbul planlama sorumlusu yayla muhtarını ziyarete geldi bu kişilerin yaylaya gelmesi randevü oluşmasında emeği geçen yaylada iki kişi var 1 kişi İBB ödül almış bir genç arkadaş İBB 2024 proje 1 cisi yayla mahallesinde oturuyor 2 cisi ise yayla mahallesi muhtarı bu 2 kişinin büyük emekleri ve girişimleri ile İBB ve iett planlama ekibi yayla yı ziyaret etti yakında neler olucak bunları görücez
İett düzenlemeler olucak yakın zamanda bu bölgede önce önemli olan minibüsleri ukome kabul edicek mi bu konu bu kabul olursa sonra İETT düzenleme gelir peşine
Ben yinede çıtayı çok yüksek tutmama taraftarıyım . O kadar Yaylaya büyük vaatlerle gelen Süleyman Soylu’nun da , Pazar günü maksimum 16 sefer ekletebildiğini hatırlatmak isterim . Zaten sonra 14 e düşürdüler daha 1 hafta bile geçmeden …
Birde bence böyle şeyler olsa bile , muhtarımızın ulaşım konusunda pek iyi olduğunu sanmıyorum . Cebeci deparının gelmesinde büyük rol oynasa da , fikir yine daha alt kişilerden ( ismini burada belirtmek yanlış olur ) geldi .
Ayrıca bu kadar yazınızın içinde , gerçekleşme ihtimali en yüksek olan şey minibüslerin , forum istanbula uzayarak , tıpkı Arnavutköyde çalışan araçlar gibi olmalarıdır . Zaten bu konu yıllardır dilden dile dolaşıyor . Yaylada yaşayan çoğu ulaşım meraklısının da bunu bildiğini düşünüyorum . Hem böyle bir işe kalkılacaksa , en mantıklısı bu sene olması . Malum araçların yoğunluğu, otobüslerle kapışmaya başladı . Hem sultançiftliği hem de habiplerde , forum istanbul arabasının seyrek olması milleti çileden çıkarmak üzere .
Zamanla göreceğimizi düşünüyorum . Haklısınız . İnşallah yakın zamanda güzel bir haber alırız . Dediklerinizden emin duruyorsunuz
Eğer yalan çıkarsa sizi bizzat ben troll ilan edicem , peşin peşin söyleyeyim
Savaş petrolün yeni BMC’lerinden birisine ilk kez biniyorum, gayet iyi. Hele o Temsa’lardan sonra harika oldu, yeni araca binmeyi özlemişiz Uzun yıllar kazasız belasız sefer yapmak nasip olsun
M2569 Mercedes Citaro G
15BK Çifteçınarlar-Kadıköy hattında
Araç Çubuklu yokuşunda Ozanlar'a çıkarken önündeki aracın yoğun kardan kapanan yolda yokuşta kalmasından dolayı epey yokuşta bekledi, ardından da canavar gibi kar buz dinlemeden yokuştan çıkıp basıp gitti.
M2569 Mercedes Citaro G
15BK Çifteçınarlar-Kadıköy hattında
Araç Çubuklu yokuşunda Ozanlar'a çıkarken önündeki aracın yoğun kardan kapanan yolda yokuşta kalmasından dolayı epey yokuşta bekledi, ardından da canavar gibi kar buz dinlemeden yokuştan çıkıp basıp gitti.
98 kaç yıldır Cobra yuvası .Eskiden ne güzel otokar tcv felan da vardı.Bu ga plakalı cobralar harbi çöp.Dizele dönüştürdüler de çok bakımsızlar.Bu hattı Gm 290 Lf Cobra dan kurtarmak lazım.
98 kaç yıldır Cobra yuvası .Eskiden ne güzel otokar tcv felan da vardı.Bu ga plakalı cobralar harbi çöp.Dizele dönüştürdüler de çok bakımsızlar.Bu hattı Gm 290 Lf Cobra dan kurtarmak lazım.
Ben bu araçları eskiden çoğunlukla 97GE'de görüyordum. Bölge değişimlerinin etkisiyle bu hat Yeni Conectoları (A-1612 gibi) Temsa Avenue Plus'ı (B-1799) BMC Procity TR'yi (C-1892) görmüş oldu.