Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birşeyler duydum ama bakalım ne olucak
Cebeci hattı gelebilir besleme
Veya 36V sefer azaltımı olabilir bugün bu olay olması bir işaret mi bilmiyorum
A-5 öho bölgesi 36V komple kalksın 36V-1 güzergahında hizmet vermek istiyordu
Birşeyler duydum ama bakalım ne olucak
Cebeci hattı gelebilir besleme
Veya 36V sefer azaltımı olabilir bugün bu olay olması bir işaret mi bilmiyorum
A-5 öho bölgesi 36V komple kalksın 36V-1 güzergahında hizmet vermek istiyordu
Zaten bu işin sonunda bir tek cebeci araçları kalacak . Bugün bende anlam veremedim . A-286 neden çalıştı diye . Duyuru yoktu sefer iptal edilmiştir vs. diye . Herhangi bir araç yerine çalışmıyor .
A-5 şoförleri hangisi işine gelirse onu yapıyor . Şayet 36V nin başka bir yere uzatıldığı senaryoda ( Yayla değil de Arnavutköy atıyorum mesela ) ÖHO direkt olarak çıkacaktır . Cebeci araçları da İETT araçları olur .
Az kaldı ölmezsek görücez ne yapacaklar kaldı şurada 4-5 ay ( ilk sene o okul öğrenci almazsa atarım kendimi )
Hm okul demişken hat açmak veya sefer eklemek dışında şöyle bir şey geldi aklıma . 36C de saat 16:00 16:05 ve 16:10 olmak üzere Tepeüstü okul deparları var . O araçları , saatleri 5 yada 10 dakika geri alınmak şartıyla buraya uzatabilirler . Böylece bu deparda kullandıkları araçlardan maksimum verim alınabilir . Varya yazarken çok mantıklı geldi kesin bunu düşünecekler Kış tarifesine tekrar geçerken
A-252 bugünde 36V de ???? 05:50 ve 09:00 kalkışlı seferler ona verilmiş ? Herhangi bir şey değişmedi uygulamada ve İETT web sayfasında fakat öho araç var . Dahası gelir mi acaba ? Gelirse düzeneleyeceğim mesajı
A-285 —> 36V
A-252 den tam emin değilim tüm gün çalışırsa eğer ekstra öho eklenmiş demektir
Dün normalde zaten A-286 ve A-250 çalışıyordu ekstra olarak A-252 bir ikitelli aracı yerine çalışıyodu. Bugünde çalışıyor. Büyük ihtimalle Sultangazi otokarlarından birinin yerine çalışıyor olabilir. Ayrıca şu kısaltma mevzusu tramvaya ücretsiz aktarma verecekse verimli olabilir diğer türlü bi anlamı yok bence ekstra para. Ben niye tek vesait ile gittiğim yere bi daha aktarma yapayım?
36V A-252 36V-1 A-285
Pazar günü ikitelli garajı yerine gelen bugünde cebeci garajı yerine gelen aracı almış bu demek oluyor ki benim tahminimce 36V ve 36V-1 el atıp yayla hattını komple kendileri alıp bu çevrede çalışmak istiyor zaten bir çok A-5 grubu şöförleri sultangazi gaziosmanpaşa çevresinde oturuyor yayla besleme hat olucak gibi duruyor geriye kalan bir kaç 36V seferinide A-5 grubu alıcak gibi
Durduk yere öho bu hatta iett den devir almaz var bişeyler zamanla görücez
Dün normalde zaten A-286 ve A-250 çalışıyordu ekstra olarak A-252 bir ikitelli aracı yerine çalışıyodu. Bugünde çalışıyor. Büyük ihtimalle Sultangazi otokarlarından birinin yerine çalışıyor olabilir. Ayrıca şu kısaltma mevzusu tramvaya ücretsiz aktarma verecekse verimli olabilir diğer türlü bi anlamı yok bence ekstra para. Ben niye tek vesait ile gittiğim yere bi daha aktarma yapayım?
Kısaltma mevzusu yok artık onu atlattık çok şükür 36V den bezdikleri senaryo hakkında yorum yapıyoruz . O zaman Cebeci aracı çalışır vs vs…
Ben de çok düşündüm de , Otokarlardan birinin açığını kapatmak için ÖHO vermeleri saçma geldi bana . Sanki başka araç yok garajda . Yarın da çalışırsa trmrt abimin dediği gibi bu işte bir şeyler var