Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A3072 --> 41AT ve 80T
Nasıl bu iki hatta çalışır? Bir yanlışlık olmasın? Acaba 85C'nin yerine mi çalıştı da 41AT olarak gözüktü? Çok mantıksız geliyor olabilir ama başka türlü bağdaştıramadım.
A3072 --> 41AT ve 80T
Nasıl bu iki hatta çalışır? Bir yanlışlık olmasın? Acaba 85C'nin yerine mi çalıştı da 41AT olarak gözüktü? Çok mantıksız geliyor olabilir ama başka türlü bağdaştıramadım.
85C geçici olarak kapatıldı yazın. Üniversiteler tekrar başlayana kadar.
Değerli yolcularımızın dikkatine;
85C Davutpaşa YTÜ - Kazlıçeşme Hattımız 13 Temmuz Pazar günü itibarıyla Yıldız Teknik Üniversitesi'nin eğitim-öğretim yılının sona ermesi ile birlikte pasife alınmıştır. Yolcularımıza duyurulur
85C geçici olarak kapatıldı yazın. Üniversiteler tekrar başlayana kadar.
Değerli yolcularımızın dikkatine;
85C Davutpaşa YTÜ - Kazlıçeşme Hattımız 13 Temmuz Pazar günü itibarıyla Yıldız Teknik Üniversitesi'nin eğitim-öğretim yılının sona ermesi ile birlikte pasife alınmıştır. Yolcularımıza duyurulur
A3072 --> 41AT ve 80T