Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı? | Sayfa 86 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

• #1,706
Bir süre burda görmek iyidi umarım yine tekrar gelir 😅 o taraflarda en azından A-1544 A-1549 A-1626 A-1627 A-1628 new conecto var buralarda hiç yok

Sonunda C-1605’i de safımıza kattık.😁😁

98H/97GE/89K/141M grubunda yeni kasa Conectolar: A-1544,A-1549,A-1554,A-1612,A-1626,A-1627,A-1628,C-1605 (8 adet oldu.)

Eski kasa Conectolar: A-1706,A-1801,A-1802,A-1810

• #1,708
36F 😳

IMG_7866.png

• #1,713
A3072 --> 41AT ve 80T
Nasıl bu iki hatta çalışır? Bir yanlışlık olmasın? Acaba 85C'nin yerine mi çalıştı da 41AT olarak gözüktü? Çok mantıksız geliyor olabilir ama başka türlü bağdaştıramadım.

• Beğen
Tepkiler: İettci
  • #1,714
A3072 --> 41AT ve 80T
Nasıl bu iki hatta çalışır? Bir yanlışlık olmasın? Acaba 85C'nin yerine mi çalıştı da 41AT olarak gözüktü? Çok mantıksız geliyor olabilir ama başka türlü bağdaştıramadım.
85C geçici olarak kapatıldı yazın. Üniversiteler tekrar başlayana kadar.

Değerli yolcularımızın dikkatine;

85C Davutpaşa YTÜ - Kazlıçeşme Hattımız 13 Temmuz Pazar günü itibarıyla Yıldız Teknik Üniversitesi'nin eğitim-öğretim yılının sona ermesi ile birlikte pasife alınmıştır. Yolcularımıza duyurulur

• #1,715
85C geçici olarak kapatıldı yazın. Üniversiteler tekrar başlayana kadar.

Değerli yolcularımızın dikkatine;

85C Davutpaşa YTÜ - Kazlıçeşme Hattımız 13 Temmuz Pazar günü itibarıyla Yıldız Teknik Üniversitesi'nin eğitim-öğretim yılının sona ermesi ile birlikte pasife alınmıştır. Yolcularımıza duyurulur

Anladım. Bunu bilmiyordum. Bazı hatların geçici olarak hizmet dışı kaldığını biliyordum zaten ama 85C'yi bilmiyordum.

• 100
Tepkiler: emreunel159

Konu görüntüleyen kullanıcılar