Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı? | Sayfa 59 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

• #1,163
Bugün bildiğin D100 de cümbüş yaşanıyor 130Ş ve 500T de arka arkaya Karsan körüklü gördüm biraz önce İETT otobüsü varmış demek ki seferlerde aksama yaşanmıyor saatinde geçiyor otobüsler
Peki full İETT olan hatlarda var mı bir sıkıntı?

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
  • #1,164
133KT ve KM11 hatlarında seferler İETT otobüsleriyle devam ediyor ancak fazlasıyla sefer iptalleri var.

• Beğen
  • #1,165
Bugün bildiğin D100 de cümbüş yaşanıyor 130Ş ve 500T de arka arkaya Karsan körüklü gördüm biraz önce İETT otobüsü varmış demek ki seferlerde aksama yaşanmıyor saatinde geçiyor otobüsler
79Y full İETT iptaller mevcut

Screenshot_2025-05-22-09-17-59-415_com.iett.otobusumnerede.jpg

• Beğen
  • #1,167
ÖHO lerin kendi aralarında bile tutarsızlık var, bir bölge katılırken diğer bölge katılmıyor, Öztaşın çoğu araçları garajta yatıyor, çalışanları da var tek tük, İETT araçlar Çiftlik Caddesinden ring dönüyor katılmayan esnaf varken katılan mı haklı oluyor? 133TM de sefer iptalleri var,

Son düzenleme:
  • #1,172
Belediyeden bir arkadaş anlaşma yapıldığını söyledi. Bakalım ÖHÖ lar kaldığı yerden devam edecek mi ? 🤔

• Beğen
  • #1,173
36T'de iptal var büyük ihtimalle conecto g

• Beğen
  • #1,175
76D hattında D-100 çalışıyor bir tek.

Silivri birlik kontak kapatmaya katılmamış.
Kentiçi Katlı ÖHO da katılmamış. D-119 E-59'da, D-122 79K'de.

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar