Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı? | Sayfa 81 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

• #1,601
Evet yoksa 98KM'deki körüklüler hep Karsandı. Conecto ve Citarolardan mis gibi yaz tarifesi belli oluyor

Bu durum maalesef 89F'nin akşam seferlerini bitiriyor neredeyse

Kesinlikle İstanbula Körüklü baya şart. Umarım Metrobüse yine sıfır araç alıp metrobüsteki Conectoları şehir içine salmak gibi bir hata yapmazlar
Kış tarifesinde 7 araç Karsan, 3 araç Conecto, 3 tane de solo iett aracı çalışıyordu.

• #1,603
EDoğrudur karsanları görmekten o kadar midem bulandı ki aradaki conectolar hiç bana denk gelmemiş demek ki
Kış tarifesinde Sefaköy kalkışlılar İkitelli garajından, Fenertepe kalkışlı 3 araç da Sultangazi garajından çıkıyordu.Yaz tarifesiyle tam tersi oldu.Fenertepe kalkışlı körüklü araçlar İkitelli garajından, Sefaköy kalkışlı körüklü araçlar da Sultangazi garajından çıkıyor.😃😃

• #1,604
Kış tarifesinde Sefaköy kalkışlılar İkitelli garajından, Fenertepe kalkışlı 3 araç da Sultangazi garajından çıkıyordu.Yaz tarifesiyle tam tersi oldu.Fenertepe kalkışlı körüklü araçlar İkitelli garajından, Sefaköy kalkışlı körüklü araçlar da Sultangazi garajından çıkıyor.😃😃
Valla İETT'nin en iyi aldığı kararlardan birisi 98'e, 98-1 diye depar eklemek yerine 98KM'yi açması. Çok verimli ve en sevdiğim hatlardan birisi. İş saatlerinde tıklım tıklım oluyor ve neredeyse sürekli geçtiği için kurtarıcı bir hat. Tek sorun son Fenertepe kalkışının 22:00 olması. Çok erken en azından 23:00-23:30 olabilirdi. İnsanları metrobüse ulaştırırdı gece vakti

• #1,606
Valla İETT'nin en iyi aldığı kararlardan birisi 98'e, 98-1 diye depar eklemek yerine 98KM'yi açması. Çok verimli ve en sevdiğim hatlardan birisi. İş saatlerinde tıklım tıklım oluyor ve neredeyse sürekli geçtiği için kurtarıcı bir hat. Tek sorun son Fenertepe kalkışının 22:00 olması. Çok erken en azından 23:00-23:30 olabilirdi. İnsanları metrobüse ulaştırırdı gece vakti
98KM ilk olarak numarasız, 3 solo araçla pik saatlerde “ Başakşehir Metrokent - Sefaköy “ olarak çalışma hayatına başladı.

Daha sonra 98KM numarasını aldı araç sayısı da 6-7’ye çıkartıldı ama yine pik saatlerde aynı güzergahta çalışıyordu.

En sonunda Fenertepe’ye uzatıldı halk otobüsleri,iuaş,iett(solo) karışık çalışmaya başladı.Hatta pandemi döneminde Ayazağa’nın Otokarları da çalıştı.Daha sonra körüklüler verilmeye başlandı.Şu anda günlük 10-11 körüklü araç çalışıyor.Başakşehir ve Fenertepe için olmazsa olmaz hat haline geldi.

• #1,607
98KM ilk olarak numarasız, 3 solo araçla pik saatlerde “ Başakşehir Metrokent - Sefaköy “ olarak çalışma hayatına başladı.
Evet bunu hatırlıyorum. Bu bölgeye ilk taşındığımızda yaklaşık 4.5 - 5 yıl önce yanlış hatırlamıyorsam 98'lerin önünde İETT'nin solo citaro seferlerinde kağıt vardı ve "Bakırköye gitmez, Sefaköy Metrobüs/ Sefaköyden döner" gibi bir kağıt olduğunu hatırlıyorum.

En sonunda Fenertepe’ye uzatıldı halk otobüsleri,iuaş,iett(solo) karışık çalışmaya başladı.Hatta pandemi döneminde Ayazağa’nın Otokarları da çalıştı.Daha sonra körüklüler verilmeye başlandı.Şu anda günlük 10-11 körüklü araç çalışıyor.Başakşehir ve Fenertepe için olmazsa olmaz hat haline geldi.
Son hali cidden mükemmel. Hem çok fazla kalkıyor hem de ring olmasından dolayı Fenertepe yönünde bazen arka arkaya araçlar geliyor bu sayede arkadaki veya öndeki boş oluyor. Ayrıca sadece Başakşehir ve Fenertepe değil Sefaköy-Halkalı-Arenpark-Ziya Gökalp Metro yolcuları gibi yolcular içinde bir nimet

• 100
Tepkiler: Scream Of Silence
  • #1,609
Evet bunu hatırlıyorum. Bu bölgeye ilk taşındığımızda yaklaşık 4.5 - 5 yıl önce yanlış hatırlamıyorsam 98'lerin önünde İETT'nin solo citaro seferlerinde kağıt vardı ve "Bakırköye gitmez, Sefaköy Metrobüs/ Sefaköyden döner" gibi bir kağıt olduğunu hatırlıyorum.
O ayrı.Benim dediğim; 98KM hattı, 98 hattına alternatif olarak ama ayrı hat olarak açıldı.98’in deparı olarak açılmadı.Yani 98KM hattının saatleri numarasız haliyle hiçbir zaman 98’in saatlerinin içinde olmadı.Metrokent’te durakta asılıydı saatleri.👍

• 100
Tepkiler: emreunel159

Konu görüntüleyen kullanıcılar