Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

BURSA NİLÜFER Yolçatı/Gökçeköy 1.400/250.000 Sosyal Konut Projesi Bilgi Paylaşımı | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

BURSA NİLÜFER Yolçatı/Gökçeköy 1.400/250.000 Sosyal Konut Projesi Bilgi Paylaşımı

Herkese merhabalar, şantiye alanını gören arkadaşlara bir sorum var. Tokinin yapıldığı yer köyün mera alanı dedikleri yer mi yoksa aynı bölgede farklı yer mi?

İlk girişte çayırlar denilen bölge şantiye alanı
Resimde ki işaretli yer o zaman değil mi? :unsure:

Screenshot_2.png

Merhaba nilüfer tokide bende asil hak sahibi olarak görünüyorum ama bir türlü toki numarasına ulaşamıyorum şimdi bu etap seçimi nasıl olucak kura ilemi olursa nasıl haberimiz olucak bilgilendirirseniz sevinirim bilen eden varsa şimdiden teşekkür ederim

Merhaba nilüfer tokide bende asil hak sahibi olarak görünüyorum ama bir türlü toki numarasına ulaşamıyorum şimdi bu etap seçimi nasıl olucak kura ilemi olursa nasıl haberimiz olucak bilgilendirirseniz sevinirim bilen eden varsa şimdiden teşekkür ederim
Kat kurası belli bir seviyede olunca size haber verecekler muhtemelen yüzde 50 seviyeleri inşaat aşamasında olduğu Zaman

Konu görüntüleyen kullanıcılar